Chrastavský lídr získal výhrou v Sedmihorkách luxusní náskok na čele soutěže, a to čtrnáctibodový. Důležité body vydřel sestupem ohrožený Frýdlant v Košťálově, Hejnice ve Skalici prohrály gólem v poslední minutě a Višňová se sousedem v tabulce Velkými Hamry vybojovala všechny body.

Sedmihorky – Chrastava 1:3 (0:2)

Hosté potvrzovali svoji kvalitu od prvních minut, takže se na gól čekalo necelé dvě minuty: Beneš vybojoval míč a jeho přihrávku nasměroval Štajner na Sandra – 0:1. Hrálo se ve vysokém tempu, které korespondovalo s umístěním obou týmů v tabulce. Chrastava ve 22. minutě předvedla rychlý protiútok v podání Beneše, po němž Henzl zakončil přesně. Po dalším úniku Beneš orazítkoval břevno. Hosté měli utkání pod kontrolou a tak se domácí do větší šance nedostávali. Až po hodině hry domácí Mach ani nadvakrát nedokázal dopravit v šanci míč do branky. Nejprve hasil gólman Zoul a pak jej na brankové čáře zastoupil Žemlička. Chrastava později vstřelila branku, ale Beneš byl 
v ofsajdové pozici. Domácí snížili náskok hostů z penalty, která byla nařízena za faul Abraháma na Vaníčka. Pokutový kop využil Patrik Dvořák. Domácím gól pomohl 
k větší aktivitě a byla z toho hlavička Kratochvíla. Hosté ale neměli pochopení pro domácí snažení a po dlouhém míči překonal Beneš křížnou střelou gólmana potřetí.

Branky: 74. P. Dvořák z pen. – 2. Sandr, 22. Henzl, 83. Beneš. Rozhodčí: Ujka, ŽK: 4:2. Diváků: 130. Chrastava: Zoul – Abrahám, Žemlička, Uzel (33. Melichar), Henzl – M. Rozmajzl, Štajner, Kouba, Sandr (58. Studnička) – Beneš, Kos.

Košťálov – Frýdlant 0:1 (0:1)

Poločas přinesl vyrovnaný fotbal, Frýdlant působil jistěji a nebezpečněji v útoku, jenže vše bylo jen po velké vápno. V 17. minutě aut prodloužil Kutílek na Coufala, jehož střelu gólman sice vyrazil, ale dobíhající Stýbal nezaváhal – 0:1. Dál se hrálo bez vyložených šancí až do poločasu. Po něm Frýdlant překvapivě odpadl a Košťálov se dostal více do hry. Domácí byli lepší a prakticky se jen čekalo na gól. Jenže převaha domácích končila před velkým čtvercem. Pouze jednou se dostal do šance, která se dala nazvat mega: V 67. se dostal ke střele útočník domácích, jenže jeho bomba ze tří kroků trefila brankáře Höflera. Tento moment byl rozhodující, protože domácí již na defenzivu hostů nic nevymysleli a zalezlý Frýdlant brankáře Košťálova vůbec neohrozil.

Branka: 17. Stýbal. Rozhodčí: Horák, ŽK: 1:1. Diváků: 100. Frýdlant: Höfler – Peml, Drobný, Linhart, Šena – Coufal, Částek (86. Buřita), Stýbal (78. Šindelář), Kutílek – Plesar, Štrbák (89. Šorm).

Skalice – Hejnice 2:1 (1:1)

Skalice od začátku hosty tlačila a byla fotbalově lepší. Hejnice však pozorně bránily a měly štěstí při několika střelách domácích. Navíc se dostaly překvapivě do vedení. Sirůček dostal přihrávku a po úniku z boku prostřelil domácího gólmana. Radostnou náladu hostů však za necelé dvě minuty zchladil Pollach, jenž byl úspěšný v dorážce střely 
z trestného kopu, kterou předtím stačil Kanta vyrazit. Prakticky celý druhý poločas Hejničtí odolávali, ale nakonec se štěstí od nich odvrátilo v posledních vteřinách, kdy domácím zajistil plnou porci bodů Lebruška.

Branky: 40. Pollach, 90. Lebruška – 39. Sirůček. Rozhodčí: Marek, bez karet. Diváků: 180. Hejnice: Kanta – Neumann, M. Malinský, Matěcha, Matouš (83. O. Malinský) – Sirůček, Koťátko, Kraus, Havel – Šorejs, Flesner.

Višňová – Velké Hamry 2:1 (2:0)

Na velice těžkém, promáčeném terénu hráli domácí celý poločas velmi dobře.

A hned v úvodu se do odraženého míče opřel Tomáš Mazánek a bylo 1:0. Jeho bratr Milan pak nechal z trestného kopu vyniknout gólmana a střela Dobrovodského se nevešla mezi tyče. Hamry daly o sobě vědět po rohu, ale tutovku měli opět domácí Dobrovodským. Ten se zbavil dvou protihráčů, obešel i brankáře, ale pak mu zůstal míč v kaluži! Následně pálil Cýrus těsně vedle. Ve 25. se po autu dostal k míči Štrbák, přihrál Keprovi a ten našel T. Mazánka, který z pěti kroků propálil gólmana hostů podruhé. Hosté zahrozili po trestných kopech Vodrážky, na druhé straně Dobrovodský poslal v šanci míč těsně vedle. Po změně stran se hosté zlepšili a Barcuchova hlava letěla kousek vedle tyče. Krátce na to

Barcuch z trestného kopu orazil břevno. Domácí moc velkých šancí neměli, jen Štrbák se zjevil sám proti brankáři, ale neuspěl. V 70. fauloval domácí Kepr a nařízenou penaltu Bistiak proměnil a zdramatizoval ještě zápas. Penaltový střelec ještě v 86. hlavičkoval vedle.

Branky: 1. a 25. T. Mazánek – 71. Bistiak z pen. Rozhodčí: Horáček, ŽK: 4:3. Diváků: 230. Višňová: Vykoukal – Kepr (84. Zajíček), T. Mazánek, Zimák, Šmidrkal – Dobrovodský, Netolický, M. Mazánek, Holub – Štrbák (74. Lachman), Cýrus (60. Koudelka).