Němci nebudou trénovat, jak je běžné, den předem v čase utkání na místě konání, ale předzápasový trénink dnes absolvují již dopoledne doma a teprve poté se vydají na cestu do Čech. Do Liberce by měli dorazit v podvečer okolo půl šesté do Grandhotelu Zlatý lev a na stadion U Nisy zřejmě dnes vůbec nepůjdou.

Tam se vydá jen trenér a možná někdo z hráčů na tiskovou konferenci, která začne v presscentru v útrobách hlavní tribuny v půl sedmé. Liberecká tiskovka začne v 19.00, ale ještě předtím se od 17 do 18 hodin koná předzápasový trénink Slovanu na hlavní ploše stadionu U Nisy, přičemž prvních 15 minut bude přístupných pro média.

Vstupenky na čtvrteční zápas v cenové relaci 500 Kč (Hlavní a Severní tribuna) a 350 Kč (Východní a Západní tribuna) si mohou zájemci zakoupit na pokladnách nebo ve Fanshopu na stadionu U Nisy. Prodejní doba je dnes od 8 do 17 a zítra od 8 do 19 hodin.

Využít lze také on-line prodej na stránkách www.ticketportal.cz. Slovan vyzývá fanoušky, aby neodkládali nákup až na den utkání, vyhnou se tak frontám u pokladen a budou mít větší výběr při volbě svého místa.

Vedení FC Slovan věří, že fanoušci přijdou tým na tento zápas, který je posledním domácím v letošním roce, povzbudit v co nejhojnějším počtu. Vítězství znamená pro Liberec automatický postup do jarní fáze Evropské ligy. Stačit by mohl i jediný bod v závislosti na zbývajících výsledcích. Zápas podzimu startuje U Nisy zítra v 19.00 pod taktovkou švédských rozhodčích.

Na utkání dorazí také stovky německých fanoušků. V této souvislosti upozorňuje Městská policie Liberec na dopravní omezení a zákaz parkování v ulici Wintrova, a to v den zápasu už od ranních hodin. Tato ulice byla určena jako provizorní parkovací plocha pro parkování autobusů a automobilů fanoušků německého týmu a bude po celý den pod fyzickou kontrolou bezpečnostních složek.