„Týmy jsou čím dál lepší co se týče sportovní stránky, každý chce vyhrát a nebo aspoň získat nějakou vedlejší cenu, jako nejlepšího gólmana, hráče nebo střelce,“ sdělil Petr Svoboda, majitel agentury Reas Agency, která celou akci pořádá.

Nejlepším střelcem turnaje se stal Ivan Hašek (Sigi Team), který nastřílel jedenáct branek. „Ivan získal cenu od hotelu Větruše v Ústí nad Labem. To znamená wellness pobyt se snídaní na jednu noc. Cenu nakonec přenechal postižené holčičce Natálce Vaňkové, na kterou se vybírala částka v rámci benefice. Nakonec se pro ni vybralo krásných 57 tisíc korun na neuro–rehabilitační pobyt na klinice Axon v Praze,“ pokračoval Svoboda.

Za Sigi Team, který se na turnaji představil už popáté, si zahrál zmiňovaný Ivan Hašek, Horst Siegl, Ladislav Vízek nebo Petr Voříšek. „Jeden z týmů byl složen z úspěšných mužů roku, kteří si přijeli zahrát fotbal, ale pomoc i dobré věci. Moderátorkou turnaje je každý rok Kristina Kloubková z TV Nova. Na příští rok, kdy budeme pořádat devátý ročník chci oslovit TV Nova, aby si sestavila i svůj fotbalový tým. Jsem rád, že se z této akce stala tradice, a že se nám hlásí týmy z různých měst naší republiky,“ dodal Svoboda.