Frýdlant – Rumburk 1:2 (1:0). V konfrontaci domácí I. A třídy a Ústeckého krajského přeboru byl v úvodu lepší Rumburk, který domácí překvapil agresivitou a pětadvacet minut ovládal hru. Pak se hra vyrovnala a Jelínek před poločasem doklepl do brány centr na 1:0. Po přestávce byl Frýdlant lepším týmem, hosté měli lepší útok než obranu, a tak se Frýdlant dostal do čtyř 100% šancí. Rumburk se dostal do dvou brejkových situací, které proměnil. Domácí se ještě pokoušeli až do konce vyrovnat, ale střelba je opět zradila.

Branky: 43. Jelínek – 64. Honsů, 84. Havel. Frýdlant: Höfler – Raiman, Šena, Linhart, Coufal – Lode, Jelínek, Kutílek, Plesar – Nosek, Šindelář. Střídali: Mičunovič, Štefan, Štrbák, Tauš.

Jablonec n. J. – Chrastava 3:2 (2:0). Hráči z krajského přeboru byli diviznímu Jablonečku vyrovnaným soupeřem, jenže svoji tutovku neproměnili. Naopak divizní hráči trestali tvrdě. Po gólu proměnili penaltu za faul brankáře a vedli tak o dvě branky. Chrastava se nebála útočit, jenže faul na hráče ve vápně domácích nebyl pískán. Po přestávce se hosté zlepšili, ale byl to soupeř, který přidal třetí zásah, i když s velkou tečí chrastavského obránce. Ani tříbrankové manko a nucené střídání Michala Rozmajzla pro zranění, jim nebránilo v útočení, které bylo okořeněné brankami Kouby a Uzla. Kupodivu měla Chrastava v závěru fyzicky navrch, ale v dobré konfrontaci se nikdo z jejich hráčů střelecky neprosadil.

Chrastava: Kosiewicz – Kopecký, Uzel, Procházka, Bartoš – P. Rozmajzl, M. Rozmajzl, Vávra, Abrahám – Beneš, Řezka. Střídali: Kos, Sochor, Zíka, Cusnir, Melichar, Kouba.

Pěnčín-Turnov – Hrádek 3:1 (2:0). Domácí divizionář nastoupil opět s hráčskou injekcí ze Slovanu Liberec, kteří se střelecky podíleli na výhře nad účastníkem krajského přeboru. Janošík vstřelil dvě branky, třetí připojil Hadaščok. Pro všechny aktéry byl problémem povrch hřiště. Hrálo se totiž na přírodní trávě, která po zimě nebyla v nejlepším stavu. Víc to vadilo domácím, protože jim vázla kombinace. Hrádek spoléhal na brejky, Pěnčín si vytvářel šance po standardních situacích. Trenér Josef Petřík ml. opět nehrál, ale chválil pouze deset minut v závěru poločasu a 35 minut druhého. „To jsem byl spokojen a chvílemi naše hra měla parametry účastníka divize. Hráli jsme v sestavě, která se blíží té, s níž bychom měli hrát soutěž. Přesto kombinace a souhra nebyly ideální,“ Hrádek hrál solidně a dostal se ke slovu v posledních deseti minutách, kdy domácí tento časový úsek podcenili a vstřelil také po zásluze čestný úspěch Vinšem.

Pěnčín-Turnov: Lukač – Čimek, Novotný, Karišik, Janošík – Kunst, Randák – Hadaščok, Papoušek, Bernát – Šulc. Střídali: Polívka, Zitka, Beníšek, Korček, Tvrdý, Finklár, Matoušek. Hrádek: M. Rob – Janďura, Holeček, Vinš, Brožík – Janů – Antoš, Horváth, Bartoš (55. Nývlt), Haunold – P. Rob.

VTJ Rapid Liberec – Mnichovo Hradiště 3:2 (2:2). 
V solidním, bojovném utkání se vojáci z Liberce představili jako rychlý a kombinačně dobrý tým. V Doubí Rapid tak opět potvrdil, že mu svědčí větší hřiště. Jeho výkony jdou nahoru a kvalitní hrou vedli 2:0, i když je pravda, že měl v brance opět hosta. Hradiště dokázalo do poločasu vyrovnat skóre a pak se čekalo na další zásah až do 82. minuty. A byli to opět vojáci, kteří tak zaslouženě zvítězili.

Branky: Barbořák 2, Kejdana. Rapid: Svoboda j.h. – Soukeník, P. Halama, Proche, Peš – L. Halama, Němec, Kejdana, Slatinka – Barbořák, Zvoníček, Střídali: Andrš, Horňák, Šebek, Stuchlík, Lukáč.

Bílá – Rynoltice 0:2 (0:0). Poločas se hrál po vápna a hra byla vyrovnaná, i co do šancí. Po změně stran byly Rynoltice již lepší a díky dobře sehraným brejkům dvakrát skórovaly (v 55. Kopic a v 75. M. Tvrzník). Po hodině hry začala Bílá ztrácet a odpadávala. Vítězům odstoupil brankář Kubínek, který má vykloubený malíček.

Bílá: Doležal – Hauer, P. Kovář, M. Linke, J. Linke – Linhart, J. Kovář (Hon), Kotrman, Kratochvíl – Jandus, Bulíř. Rynoltice: Kubínek – Švarc, Kotek ml., Bláha, Kopic – Kotek st., T. Vacek, Čeřovský, Peřina – Resl, Jan Vacek. Střídali: M. Tvrzník, O. Tvrzník, Karásek, Rudolf.

Rynoltice sehrály v rámci soustředění zápas s Pěčicemi, který prohrály 2:4 (branky: Čeřovský, Bláha).

Doubí – Višňová 1:6 (1:5). Višňová měla třídenní soustředění. Po výprasku minule od Mnichova Hradiště (0:5) šla z plného tréninku na Doubí. Pikantností tohoto klání je jeho opakování v Doubí za 14 dní, kdy se zápas hraje jako 1. kolo krajského poháru. Tentokrát to však byla jiná Višňová než před týdnem. Za 30 minut nebylo co řešit, bylo jasných 5:0 a zápas byl rozhodnut. Višňová hrála dobře, akce pohotově zakončovala a Doubí nestačilo. Gól domácích dal ve 39. minutě z pokutového kopu Čára a snížil na 1:5. V poločase vystřídala Višňová pět hráčů, a tak byl druhý poločas vyrovnaný. Domácí však nic nedalo a Višňová se v závěru prosadila ještě jednou. Branky vstřelili Koudelka 2, Dobrovodský 2, Melka a Štrbák.

Doubí: Dvorský – Jonáš, Beneš, Zradička, Kabát – Urban, Cverčko, Kahl, L. Piršel – Hájek, Čára. Střídali: Mohr, Salaba, Dráb, Teubner. Višňová: Závůrka – Kepr st., Melka, M. Mazánek, Šmidrkal – Holub, Soukup, Dobrovodský, T. Mazánek – Štrbák, Koudelka. Střídali: Kepr ml., Cyrus, Zimák, Studnička, Labský.