Slovan Liberec - FK Postoloprty 5:0 (2:0)

V 5. minutě vybídla Matějková ke skórování Jarchovskou a ta nezaváhala. Pak se k odraženému míči dostala Pomijová, ale tváří v tvář brankářce neuspěla. Následovaly gólovky Červeňákové a Jarchovské. Až v 19. se měnilo skóre, když Ubiasová našla před velkým vápnem Červeňákovou a její oblouček skončil pod břevnem. Hráčky Postoloprt se nevzdávaly, hrály týmově a bojovaly, proto se už Slovanu zvýšit do poločasu nepodařilo.

Do druhého poločasu nastoupily s větší chutí hráčky Slovanu. Hned v 50. předvedly krásnou fotbalovou akci po ose Boušková, Jarchovská, Pomijová a bylo 3:0. Domácí dostaly soupeře pod tlak, ale ne balón do brány. Až se Boušková dostala k odkopnutému míči a z 18 metrů trefila na 4:0. Hostující se k bráně Dolejšové dostávaly velmi sporadicky, ale i tak se jim podařilo nastřelit břevno.

Hráčky Slovanu se naopak dostávaly do jasných šancí, ale chyběla jim finální přihrávka nebo si dávaly přednost v koncovce.

V závěru se sama před branku dostala Boušková, když obešla tři hráčky, ale střelu poslala těsně vedle. Účet uzavřela Ubiasová, když dorážela hlavičku Kovářové 5:0.

Branky: 5. Jarchovská, 19. Červeňáková, 50. Pomijová, 52. Boušková, 82. Ubiasová.

Liberec: Dolejšová - Pižlová, Matějková, Kovářová, Prokopová (46. Boušková) - Poláčková, Pomijová, Ubiasová, Filingerová - Červeňáková (53. Jedličková), Jarchovská (63. Sittová).