Ve druhém kole navázalo Doubí na úspěch z Bílého Kostela a v domácí premiéře porazilo Stráž pod Ralskem. Frýdlant vyhrál v Rynolticích, když vedl již 3:0. Vojáci z Rapidu opět prohráli, tentokrát doma v okresním derby s Hejnicemi. Bílý Kostel deklasoval doma hrající Mírovou a Krásná Studánka ztratila body v Lomnici.

Rynoltice – Frýdlant 2:3 (0:3)

Hosté nedali domácím prostor, a ti se nemohli vůbec prosadit. Brzy, po odražených míčích se dostal před gólmana frýdlantský Štrbák a bylo 0:1. Ve 20. minutě mohli domácí po faulu na Jana Vacka vyrovnat z penalty, ale Martin Kotek vysoko přestřelil. Hostům vyšel po centru větší důraz při vrácených míčích a Částek hlavou zvýšil vedení. Za tři minuty Frýdlantští důsledně sledovali malou domů, kterou následně gólman odehrál jen k Drobnému a ten ze dvaceti metrů vstřelil třetí branku. Rynoltičtí nebyli do poločasu ve své kůži a Frýdlant byl na šance lepší (5:2). To se Rynoltickým tak často nestávalo. Když domácí v úvodu druhé půle přečkali dvě šance soupeře, začali jezdit a poctivě makat. Vytvářeli si tlak a střela Tomáše Zeidlera ze 20 metrů znamenala ohromnou vzpruhu. Domácí se tlačili dopředu ve více hráčích a vzadu hráli na riziko. Zlepšení nakonec přetavili ve druhý gól, který zařídil po rychlém protiútoku Roman Zeidler. Tlak a snaha pokračovaly až do konce, ale pozorný Höfler zatáhl roletu ve své svatyni a Frýdlant získal z horké půdy tři body.

Branky: 58. T. Zeidler, 72. R. Zeidler – 7. Štrbák, 34. Částek, 37. Drobný. Rozhodčí: Bahník, ŽK: 3:4. Diváků: 80. Rynoltice: Kubínek – T. Zeidler – Steklý, M. Kotek ml., A. Kotek – Hanzl (86. Spurný), Čeřovský (75. Rudolf), R. Zeidler, Ptáček – Jan Vacek, Švarc. Frýdlant: Höfler – Lode, Drobný, Mičunovič, Šena – Linhart (84. Peml), Coufal, Částek (69. Šindelář), Kutílek (28. Nosek) – Plesar, Štrbák.

Mírová – Bílý Kostel 0:5 (0:2)

Od prvních minut patřilo hřiště hostům, kteří svého soupeře přehrávali. Po osmi minutách zařídil premiérový gól v nové soutěži bílokostelecký Strnad, jenž přesnou hlavou využil rohový kop. Oproti domácí premiéře to byl jiný Kostel a aktivita se promítla i gólově. Druhý gól vstřelil F. Ulrich a první poločas nebyli domácí puštěni do žádné šance. Po pěti minutách ve druhém poločase bylo rozhodnuto. Nejprve přidal Horvát gól po rohu a pak střílel přesně i Ďuriš. Vysokou výhru pak umocnil svým druhým zásahem František Ulrich.

Branky: 17. a 86. Fr. Ulrich, 8. Strnad, 48. Horvát, 50. Ďuriš. Rozhodčí: Řezáč, ŽK: 2:2. Diváků: 99. Bílý Kostel: P. Ulrich – M. Galbavý, Ďuriš, T. Janáček (75. Sedlmajer), L. Janáček – Chomout, Strnad, Michálek, Vitík (60. Laibl) – F. Ulrich, Horvát (80. Dofek).

Doubí – Stráž p. R. 3:1 (2:1)

Domácím se opět jako minule povedl vstup do utkání. Po standardní situaci Jonáše vrátil míč před bránu volný Piršel a tam opět volný Herkner dostal Doubí do vedení. Hosté odpověděli akcí, kdy po závaru ze dvou kroků nastřelili břevno. Doubí se prezentovalo šancí Čáry, jemuž po přihrávce za obranu chyběl krůček a také pěknou střelou Urbana ze 25 metrů. Aktivní Čára pak hledal ze druhé vlny nabíhajícího Herknera, který však netrefil přesně. Hosté odpovídali kombinační hrou, až do 35. minuty bez přesného zakončení. V této minutě se po rychlé akci a nedůrazu obrany prosadil Kotek. Doubím vyrovnávací branka zamávala, hosté zvýšili aktivitu, jenže to byl Piršel, který po přihrávce za obranu přehodil brankáře na 2:1. Stráž po přestávce začala aktivitou a Mohr hasil její gólovku. Pak Piršel vystihl špatnou rozehrávku, našel Kahla, který třetí brankou uklidnil domácí. Další možnost mělo Doubí po střele Herknera, která sice podjela brankáři pod tělem, ale skončila mimo tyče. Na druhé straně Kotkova rána ze 20 metrů otřásla břevnem a Stráž nadále pokračovala 
v aktivní hře, jež však neměla koncovku. V 80. běžel hostující Libich na Mohra, ale ten se nenechal nachytat a vytlačil útočníka z úhlu. Poté ještě po nedůrazném odkopu domácí obrany střela soupeře olízla tyč a poslední střela Doubí 
v podání Zradičky skončila těsně vedle.

Branky: 2. Herkner, 45. Piršel, 53. Kahl – 35. Kotek. Rozhodčí: Jacik, ŽK: 2:1. Diváků: 100. Doubí: Mohr – Jonáš, Beneš, Suchomel, Kabát – Zradička, Urban (73. Cverčko), Kahl, Piršel (82. Teubner) – Čára, Herkner (89. Salaba).

Lomnice – Krásná Studánka 2:1 (0:0)

Na velkém hřišti hrála Studánka chytře zezadu a v první čtvrthodině dvakrát její Kahl zaměstnal domácího gólmana. A souboj vždy dopadl dobře pro brankáře Lomnice, který v 10. minutě zastavil útočníka, jenž na něj běžel osamocen. Za čtyři minuty proti Kahlovi vyběhl mimo vápno a tam ho fauloval za cenu žluté karty. Pak se osmělili domácí a jejich útočník po dvojím zaseknutí míče se sice zbavil ve vápně obránců, ale netrefil branku. Dobrou pozici měl studánecký Killar, ale ten ještě hledal ve vápně Kahla.

První gól padl po přestávce z penalty, protože brejk dva na dva zastavil nedovoleně Vajtr. Studánka se poté snažila o vyrovnání, což se jí podařilo po osmi minutách – Lang proměnil přihrávku Smoláka. Hosté převzali iniciativu a měli velkou šanci v 70. minutě. Domácí si nevšimli Smoláka, který zůstal za obranou a zahráli malou domů. Té se Smolák zmocnil, jenže ztroskotal po sóle na gólmanovi, který jej určitě ve vápně fauloval. Ale pokutový kop se nepískal. Studánka byla již lepší a Kahlova střela mířila metr vedle. Lomničtí však měli kliku, protože po špatném odkopu hostů po autu a náhodném nákopu do vápna vstřelil Čapek vítězný gól. Hosté ještě vsadili na čtyřčlenný útok, ale již to bylo bez vážnější šance.

Branky: 60. Drábek z pen., 85. Čapek – 75. Lang. Rozhodčí: Žerovnický, ŽK: 3:1. Diváků: 70. Kr. Studánka: Martin – Brada, Vajtr, Novák, Grepl – Smolák (75. Horáček), Vondráček, Toman, Lang – Killar, Kahl.

VTJ Rapid Liberec – Hejnice 1:2 (1:1)

V úvodu se hrál oboustranně opatrný fotbal, a tak se na šance čekalo patnáct minut. 
V první se ocitnul domácí Barbořák, ale ani nadvakrát Kantu nepřekonal. Pak ale zahrával roh, a po něm se trefil Slatinka – 1:0. Pěknými nůžkami se blýskl jeho spoluhráč Houdek, Kanta ale vyrazil na roh. Hosté podnikli rychlý protiútok, který domácí gólman hasil jen za cenu penalty. K té se postavil Macháček a vyrovnal. V závěru měl ještě šanci Dressler, mířil ale nad.

Druhá půle začala jako ta první, a tak až po hodině se zjevil v šanci Šikýř, jeho hlavička však skončila vedle branky hostů. Hejnice zahrávaly přímý kop a zakončoval Kozel, ale Kvítek zachránil. To už se nepodařilo o chvíli později, když po dalším trestňáku se míč odrazil od břevna a Zrubec pohotově dorazil. Domácí pak ještě jednou zachránilo břevno po hlavičce Dresslera. A když v závěru Kanta skvěle vychytal Šikýře, Hejnice si odvezly všechny body.

Branky: 16. Slatinka – 37. Macháček z pen., 79. Zrubec. Rozhodčí: Klimt, ŽK: 2:2. Diváků: 100. VTJ Rapid: Kvítek – Peš, P. Proche, Halama, Valentin – Slatinka (85. Horňák), Stuchlík, Barbořák, Houdek (60. Andrš) – Železný, Šikýř. Hejnice: Kanta – Kozel, Malinský, Kosiewicz, Macháček – Neumann, Koťátko, Zrubec, Matouš – Kobr, Dressler.