Přituhuje jak na špici tabulky, tak i v posledních dolních patrech. Všude má Liberecko své zastoupení. nahoře se dere dopředu Doubí, které porazilo dalšího aspiranta postupu Velké Hamry. O přežití v soutěži budou bojovat Vratislavice s Lomnicí, když oba celky vysoko prohrály. Krásná Studánka vyhrála ve Frýdlantě a oba naši zástupci jsou bodově v pohodě. Stráž porazila Hejnice a potvrdila definitivu. Hejnice jsou dávno v klidném středu tabulky.

Frýdlant - Krásná Studánka 1:3 (1:1)

Ve vyrovnané hře se první trefili domácí, a bylo to po míči za obranu. To se podél gólmana trefil Šena. Za tři minuty zachytil domácí rozehrávku na půlce Knajbl a po úniku přehodil brankáře na 1:1. Šanci do poločasu měl ještě domácí Drobný, ale z vápna mířil vedle. Ve druhé půli se Studánka zlepšila a těžila ze svých standardních situací, navíc lépe kombinovala. Frýdlant předváděl tak trochu splašený fotbal, proto byli hosté lepší a nastřelili břevno. Domácí si výkonem koledovali o gól, který nakonec přišel v závěru. Po křídelní akci zakončoval z deseti metrů T. Hájek. Za dvě minuty hosté pečetili výhru dalším gólem, když odražený míč poslal L. Faksa „pod klacek". Nakopávaná v podání Frýdlantu tak tradičně neslavila úspěch a na jaře mají domácí ze svého hřiště jen jediný bod.

Branky: 26. Šena 29. Knajbl, 82. T. Hájek, 84. L. Faksa. Rozhodčí: Kowalík, ŽK: 1:3. Diváků: 70. Frýdlant: Götz Řezníček (79. Albert), Drobný (46. Plesar), Lopuszynski, Šena Scheidl, Coufal, Čejka (15. Marek), Jelínek Melichar, Částek. Kr. Studánka: Linke Saska, Pova, Vacek, T. Hájek Vajtr, Housa, Brada, T. Faksa (61. J. Hájek) Knajbl (67. L. Faksa), Grepl.

Velké Hamry - Doubí 1:2 (1:1)

Oběma mužstvům jde o postup a podle toho to také na hřišti vypadalo. Domácí byli o něco lepší, ale hosté získali díky Kosiewiczově ráně ze 25 metrů brzy vedení. Za devět minut bylo srovnáno, protože se nadvakrát prosadil Prousek. Pak zasahoval gólman Doubí Kanta při střele, Řezáč hlavou mířil těsně vedle, pak domácí útočník v jasné pozici netrefil branku. Hosté odpověděli střelou Suchana a pokusem Vondráška z úhlu. Ve druhém poločase shořel na Kantovi Mihálik, podobně dopadl dvakrát Řezáč. V 70. vytáhl Kanta fantastický zákrok proti Pešatovi a navíc za deset minut chytil penaltu Prouskovi. Ta byla nařízena za faul nefaul. Drama pokračovalo a domácí chtěli samozřejmě vyhrát. Ale radost jim sebral střídající Jonáš, který po přihrávce Braunera udělal kličku i brankáři a v nastaveném čase vstřelil vítězný gól Doubí.

Branky: 14. Prousek - 5. Kosiewicz, 91. Jonáš. Rozhodčí: A. Brož, ŽK: 2:3. Diváků: 150. Doubí: Kanta - Kozák, Brauner, Vítek, Suchan - Matěcha (88. Jonáš), Vondrášek (69. Kahl), Kosiewicz, Fronc - Bláha, Piršel (90. Urban).

Stráž n. N. - Hejnice 5:3 (4:1)

Domácí od začátku hosty doslova dusili. Po třech rozích bylo před bránou Ráže nebezpečno, trestný kop Oberreitera šel těsně nad. To vše během prvních deseti minut. Po čtvrtém rohu domácích se dostal odražený míč za vápnem ke Smržovi a Stráž vedla. Za pět minut další z rohů poslal Stříbrný hlavou na 2:0. A aby se to nepletlo po rohu si vyzkoušel koncovku opět Stříbrný a nohou dal na 3:0. To bylo za 22 minut. Domácí byli v tlaku a Žočkova střela mířila těsně nad. Ve 37. přišel faul domácího Kowalíka a penalta z ní snížil Ondřej Malinský na 1:3. Před poločasem ještě Žoček sebral míč obránci a sólo od půlky hřiště zakončil na 4:1.

Druhou polovinu zápasu zahájili domácí volněji, proto je také potrestal O. Malinský, který přešel přes tři hráče a snížil na 2:4. Přesto měli Strážští dalších šest dobrých šancí 53. po rohu Vogt nad, 56. Stříbrný sám před branku vedle, 60. po úniku Obrerreiter nastřelil tyč, 68. Žoček nastřelil z pětadvaceti metrů břevno, 70. a 73. trestné kopy Oberreitera šly těsně vedle. Nic se tak neujalo a byly to Hejnice, které v 82. Jiřím Kobrem střelou z deseti metrů zdramatizovaly na 3:4. Naštěstí pro domácí se utrhl Žoček a po samostatném úniku hned za minutu uzavřel na 5:3.

Branky: 20. a 22. Stříbrný, 43. a 83. Žoček, 15. Smrž - 37. z pen. a 48. O. Malinský, 82. J. Kobr. Rozhodčí: Paulů, ŽK: 2:1. Diváků: 70. Stráž: Schöler - Smrž, Kowalík, Hertík (70. Matouš), Horáček - Mrijaj, Vogt, Žoček, Havlíček (85. Dostál) - Oberreiter, Stříbrný. Hejnice: Ráž - Čivrný, Budka, M. Malinský, O. Malinský (46. Sirůček) - Černýž, J. Kobr, Novotný, Severýn - Zoreník, L. Kobr.

Mírová - Vratislavice 8:1 (4:0)

Průběh zápasu ovlivnilo prvních pět minut, ve kterých domácí dvakrát skórovali. Mírová se dostala do pohody, předváděla kvalitní fotbal a byla ve všech směrech lepší. Vratislavice se pokoušely o kombinační hru, dostávaly se několikrát do slibných šancí (Smolák, Klíma), jenže v koncovce nebyly úspěšné. To, co hosté nedali, domácí lehce proměnili, a proto byl stav do poločasu 4:0. Ve druhém poločase sice byla hra o něco vyrovnanější a Klímovi se podařilo snížit na 1:5, ale několik dalších šancí Vratislavičtí neproměnili. Jakoby si nevěřili v koncovce nebo finální přihrávce. Zato domácí Jíra a spol. navyšoval skóre proti umdlévajícímu soupeři, který dohrával o deseti, až na osmičku.

Branky: 3., 19. a 79. z pen. M. Jíra, 1. a 28. J. Kandráč, 79. a 84. D. Zelnický, 54. P. Kandráč - 57. Klíma. Rozhodčí: Řeháček st., ŽK: 2:2, ČK: 79. Preissler (V). Diváků: 80. Vratislavice: Váňa - Krejčík (65. Preissler), Slováček, Jiskra, Valenta - Lang, Klíma (71. Jiří Štefan), Abdumannadov (56. M. Štěpánek), Smolák - Žabka, Drbohlav.