VTJ Rapid Liberec - Třebeš 5:0 (3:0)

Od začátku byl Rapid aktivnější a během deseti minut měli možnosti Slatinka a Kotek. Pak zastavil stoper Částka nedovoleně ve vápně, za což byl vyloučen a nařízenou penaltu proměnil Čeřovský. Za čtyři minuty po kolmici do vápna zakončil na 2:0 Částek. Rapid byl lepší a Jícha i Čeřovský nechali vyniknout gólmana. Ve 26. dostal Jícha kolmou přihrávku za stopery, kde ještě udělal kličku i brankáři a bylo 3:0. Aktivní hra Rapidu zejména po zemi pokračovala, ale do poločasu nikdo gól nepřidal.

Po přestávce Rapid nezachytil ofenzivní snahu soupeře a Sonntag vyhlavičkoval pokus z brankové čáry. Po koncovce Čeřovského se dostal do vápna a Jícha a překvapil brankáře na 4:0. V 70. pak oslavil kapitánskou pásku po spolupráci s Neumannem Slatinka na 5:0. Hosté ještě několikrát zahrozili po brejku, ale šanci na úspěch jim vzal Šebek, který vyhlavičkoval trestný kop. Naopak Rapid ještě střílel Kotkem trestný kop a po kombinaci Slatinka oba nad. „Třebeš se osmělovala jen po našich chybách. Klukům musím poděkovat za předvedený výkon po celých 90 minut," dodal Šůma.

Branky: 26. a 53. Jícha, 12. Čeřovský z pen., 16. Částek, 70. Slatinka. Rapid: Svoboda - Hořák (82. Benc), Slatinka, Sonntag, Kopic - Čeřovský (62. Andrš), Henzl (59. Štrbák), Částek (74. Šebek), Kotek - Neumann, Jícha (68. Horňák).