Frýdlantsko - Slovan Liberec 1:16 (1:10)

Přišlo tak 200 věrných, kteří viděli ligový Liberec „v plné palbě“, se všemi hráči, včetně Lukáše Váchy a také sedmnáct branek. Žádné podceňování ze strany Libereckých, kteří od začátku předváděli aktivní hru plnou kombinací a střelby. Skóre po necelých třech minutách otevřel Voltr, který nakonec zaznamenal hattrick. Domácí Coufal pak překvapil za stavu 0:4 Hladkého v bráně dělovkou z dálky. Jinak Frýdlantsko pochopitelně šancí moc nemělo, a tak skóre první půle se se zastavilo na desítce. „S klukama se fotbalově neznáme, proto nám to občas vzadu skřípalo,“ potvrdil 44letý gólman Dolní Řasnice Martin Veselý z okresního přeboru.

„Desítka je hodně, ale minimálně pět dalších gólů jsem chytil, takže pro mě dobrý,“ smál se. „Komu se v těhle letech podaří chytat proti lize. Dostal jsem sice deset, ale takový gól, jako dostal brankář Slovanu, bych chytil,“ dodal. Do druhé půle šel do liberecké brány chytat Kúdela, který po dvou minutách chytil jasnou tutovku Sochora. Útok Liberec posílil trenér gólmanů Štěpán Kolář a také čerstvě zkoušený Tomáš Pavlata z Admiry. Pavlata dal dva kusy, Kolář jeden. „Komu by to vadilo. Vždyť jsme mohli hrát proti borcům, které vidíme v televizi,“ znělo z kabiny domácích skoro spokojeně.

Branky: 20. Coufal - 3., 17 a 42. Voltr, 15. a 39. Bartl, 45. a 83. Folprecht, 50. a 64. Pavlata, 11. Kerbr, 27. Mikula, 29. Hybš, 38. Bosančič, 55. Ševčík, 65. Breite, 77. Kolář. Rozhodčí: Soukup - Lopuszynski, Šnýdl. Frýdlantsko: Veselý - Suk, M. Mazánek, Hübst, Jelínek - Michal Zeman, T. Mazánek, Coufal, Havlíček - Pikous, Kozák. Střídali: Tauš, Riedl, Bartoš, Černý, Barac, Havlíček, Sochor, Nosek. Liberec: Hladký (46. Kúdela) - Mikula, Karafiát, Kúdela, Kerbr - Folprecht, Vácha, Bosančič, Hybš - Bartl, Voltr. Střídali: Potočný, Ševčík, Breite, Blažek, Pavlata, Š. Kolář.