Lídr z Chrastavy hrál poločas 1:1 ve Stráži nad Nisou, ale ve druhé půli ji doslova zatlačil oči pěti góly. Rynoltice potvrdily, že na hřištích soupeřů jsou poloviční a podlehly ve Cvikově. Hejnice sice nepodaly doma s Jilemnicí optimální výkon, ale tři body potěšily. Frýdlant prohrával za prvních dvacet minut o tři góly a nakonec si z Velkých Hamrů přivezl krutou nadílku v podobě půltuctu branek.

Stráž n. N. - Chrastava 2:6 (1:1)

Bojovné derby na špatném trávníku odstartoval nádhernou střelou chrastavský Vávra a hosté vedli. Hosté zatápěli domácí obraně, ale ta držela, i když za vynikající práce gólmana Příhody, který tři gólovky zlikvidoval. Chrastavu za neproměňování šancí potrestal domácí Václav Jirsa. Zápas měl dobré tempo, ale góly začali padat až po přestávce. Hosté během sedmi minut využili tři individuální chyby domácích a rázem vedli 4:1. Domácí vyloženou šanci neměli, jen Drašner a Havlíček své střely nedokázali usměrnit lépe. Zato jako střelecký žolík se ukázal střídající Jahoda, který vstřelil dva góly Chrastavy. Domácí, kteří se snažili bojovat až do konce, se dočkali po trefě Havlíčka snížení. A opět několikrát čaroval brankář Stráže Zdeněk Příhoda.

Branky: 30. V. Jirsa, 70. Havlíček - 70. a 88. Jahoda, 10. Vávra, 51. P. Rozmajzl, 55. Beneš, 57. Cusnir. Rozhodčí: Hnětynka, ŽK: 2:2. Diváků: 150. Stráž: Příhoda - Dostál, L. Oberreiter, Horáček, Hertík - Stolín - Havlíček, Tóth (60. Michalík), V. Jirsa (80. Kraus), Drašner - T. Oberreiter (75. J. Jirsa). Chrastava: Kosiewicz - P. Rozmajzl, Žemlička, Kopecký, Bartoš -Henzl (75. Mareček), M. Rozmajzl, Vávra (63. Jahoda), Cusnir (70. Procházka) - Beneš, Řezka.

Cvikov - Rynoltice 3:1 (2:0)

Těžký terén s kalužemi znesnadňoval aktérům kombinace. V bojovném utkání měl Cvikov mírnou územní převahu a v ní zahrával pět rohových kopů. Velkou příležitost pak měl ve 21. minutě hostující Jaroslav Vacek, jež byl po samostatném úniku před gólmanem. Nevyužitá šance zamrzela hosty za šest minut, kdy po ztrátě míče přišel rychlý brejk a gól z kopačky Kuběje. Za další tři minuty přišla na špatném terénu další ztráta míče a tentokrát trestal Suněk (2:0). Hosté se prezentovali nebezpečnou koncovkou Zeidlera a v závěru nevyužili slibného trestného kopu po malé domů.

Po přestávce se už už hosté nadechovali ke zteči, když přišla další chyba a Vacek upravil na 3:0. Cvikov navíc nepříjemně vystřelil z trestného kopu. Rynoltice se snažily proti kompaktním domácím ještě o korigování stavu, které však přišlo jen z penalty, kterou za faul na Ptáčka proměnil Kotek ml. Ale to již bylo na dramatický závěr pozdě.

Branky: 27. Kuběj, 30. Suněk, 54. - Vacek 83. Kotek ml. z pen. Rozhodčí: Mařatka, ŽK: 2:4. Diváků: 100. Rynoltice: Kubínek - Švarc, Všetečka, Kotek ml., Hanzl - Jar. Vacek, T. Zeidler (73. Javůrek), Ptáček, Brauner (55. Kotek st.) -T. Vacek (46. Jan Vacek), A. Kotek.

Hejnice - Jilemnice 3:1 (1:1)

Prvních deset minut domácí na hřišti vládli. Hned v 1. minutě běžel Dressler sám na bránu, ale gólman střelu vytěsnil na roh. Z něj se vyražený míč dostal na hlavu Zemana a Hejnice vedly. Střelec po dalším rohu trefil hlavičkou břevno. Jenže pak domácí doslova vyčichli a v útlumu hráli prakticky hodinu. Ve 24. kombinačně lepší Jilemničtí vyšachovali obranu i gólmana, jenže Figura netrefil prázdnou bránu. Dvakrát nebezpečně střílel Milner, na což odpověděli domácí jen střelou O. Malinského. Ve 33. napřáhl z 25 metrů hostující Pavlů, brankář Vykoukal podklouzl a bylo srovnáno.

Špatný výkon Hejnic pokračoval i po změně stran, naštěstí Koubovu střelu zblokoval hostující bek a míč zapadl za brankáře na 2:1. Po ráně jilemnického Pavlů přidal Milner střelu do břevna a navíc Vykoukal v brance zamezil jistému gólu. Hejničtí pak Kobrem orazítkovali břevno a drama rozhodl v 88. Kobr, který dorazil hlavičku Zemana po centru Grujoskiho.

Branky: 2. Zeman, 67. Kouba, 86. Kobr 33. Pavlů. Rozhodčí: Kovářová, ŽK. 3:2, ČK: 88. Černý (J). Diváků: 100. Hejnice: Vykoukal - Matouš, Miloš Novotný, Budka, Dressler (55. Kobr) - Grujoski, O. Malinský (77. Sirůček), M. Malinský, Kouba -(87. Milan Novotný), Šorejs.

Velké Hamry - Frýdlant 6:1 (4:1)

Domácí na Frýdlant vlétli a za dvacet minut bylo 3:0. Nejprve se trefil Miček po trestném kopu hlavou, kdy gólman stihl jeho pokus vyrazit, ale proti dorážce byl bezmocný. Pak vysunutý hráč po krátkém sprintu pálil přesně do šibenice a poté po centru ze strany na zadní tyč skóroval opět hlavou Miček. Ve 31. vyrobil domácí brankář chybu, když mu při malé domů vypíchl míč Jelínek a snížil na 1:3. Frýdlant se nadechl k náporu a měl i více ze hry, jenže místo dalšího snížení domácí potrestali chybu po nepokrytém centru. Po změně stran se sice Frýdlantští tlačili do útoků, měli i jisté šance, ale nic se z nich neurodilo. Naopak Hamry v závěru využily dva brejky a stanovily tak pro hosty krutou prohru.

Branky: 12., 20. a 88. Miček, 15. a 44. Řezáč, 84. Říha - 34. Jelínek. Rozhodčí: Miklovič, ŽK: 2:3. Diváků: 100. Frýdlant: Höfler - Weidisch, Plesar, Štrbák, Mir. Stýbal (46. Ponc) - Šena (78. L. Stýbal), Scheidl, Coufal, Částek -Jelínek (78. Mauer), Kutílek.