Višňová prohrála až příliš krutě v České Lípě, Hrádek jako vždy doplatil na nedůraz v obou pokutových územích a v Bozkově neobstál. Má jen dvanáct bodů a na jaře musí podstatně více bodovat. Pěnčín-Turnov B dohrál podzim v pohodě a v Sedmihorkách remizoval.

Sedmihorky - Pěnčín-Turnov B 1:1 (0:0)

Sousedské derby přilákalo do ochozů hezkou diváckou návštěvu. A ta byla svědky poločasů s rozdílnými zápletkami. V tom prvním působili aktivněji hráči pěnčínské rezervy, byli častěji na míči, ale vyložených šancí na obou stranách bylo k vidění minimum. To podstatné se odehrálo až po změně stran. Hostům, kteří hráli v úvodní půli velmi aktivně a vysoko soupeře napadali, postupně docházely síly. Do slibné šance se nejprve dostal domácí Škréta, největší příležitost měl v 56. minutě Dvořák, který však nepotrestal penaltový faul na Vaníčka. Míč nasměroval jen do tyče. Do vedení se tak dostal Pěnčín, když míč do sítě dotlačil po standardce Šimek, Sedmihorky se však probudily a stihly díky Bakešově hlavičce vyrovnat. Derby tak skončilo spravedlivou dělbou bodů.

Branky: 80. Bakeš 70. Šimek. Rozhodčí: Medlík, bez karet. Diváků: 200. Pěnčín-Turnov B: Hyka Petřivý, Šimek, Šteffan, Tvrdý Korček, Kunst, Randák (70. Žabokrtský), Dlouhý (60. Kratochvíl) Šulc (85. Poláček), Havel.

Doksy - Chrastava 2:1 (0:1)

Hned na začátku utkání pálil chrastavský M. Rozmajzl ze 25 metrů, ale míč našel jen tyč. Vzápětí po rohu jeho spoluhráč Abrahám netrefil hlavičkou bránu. Domácí kontrovali šancí, kdy útočník ze 12 metrů mířil mimo. Poté trestný kop Beneše vykopli z brankové čáry obránci. V rychlém tempu a nasazení ještě zahrozili domácí střelou těsně mimo, ale to již Řezka našel Koubu, který přesnou hlavičkou rozvlnil síť. Poté Doksy dvakrát ohrozily Zíku, který se činil zejména při individuální akci protihráče. V závěru hosté doplatili na nerovnost terénu, protože v šancích míč špatně odskočil jak Benešovi, tak i Žemličkovi. V úvodu II. půle domácí propásli dobrou příležitost, stejně jako hostující Kouba, jehož trestný kop do šibenice nádherně vyrazil gólman. Pak přišly velké chvíle pro Doksy. Nejprve vyrovnal Válek a za dvě minuty zužitkoval předlouhý výkop svého gólmana Šimon. Během necelých tří minut tak domácí otočili stav zápasu. Hosté v závěrečné čtvrthodině dotírali na domácí bránu, jenže vše bez úspěchu, přestože hlavička Beneše měla skončit gólem.

Branky: 68. Válek, 70. Šimon 23. Kouba. Rozhodčí: Horák, ŽK: 2:1. Diváků: 250. Chrastava: Zíka P. Rozmajzl (66. Kopecký), Žemlička, Uzel, Bartoš Abrahám, M. Rozmajzl, Vávra, Kouba Beneš, Řezka (46. Jahoda).

Bozkov - Hrádek 3:1 (1:0)

Zápas začal pro hosty nadějně a ve 4. minutě Janů vysunul Skrbka, jehož ránu z úhlu brankář kryl. Následná Mizerova rána pod břevno skončila rohem. Domácí v 10. zahrávali roh a Roba zachránilo břevno. Ve vyrovnaném utkání se dále pěknou střelou prezentoval Švejkovský a po akci Haunolda s Mizerou minul P. Rob. Většina šancí na obou stranách přicházela po standardních situacích, což předvedl domácí Prousek i hostující Holeček. Ve 25. přišla chyba v obraně Hrádeckých a Červeného střela k tyči byla gólová. Domácí Aster poté běžel sám, ale sólo zahodil. Závěr půle patřil Hrádeckým, jenže po Robově vyražené střele nepřekonal gólmana v dorážce Bruner, Mizera také jen nastřelil brankáře a Hynkovi střelu srazili obránci na roh. Hostům chyběl důraz v koncovkách útoků, ale také domácí Červený, který „udělal" dva beky, musel být se svojí koncovkou nespokojen. V 54. Janů hledal trestným kopem Holečka, ale ten opět netrefil, jak by chtěl. V 70. přišla domácí gólová pojistka, to se po rohu trefil Aster. Následovala šance domácího Červeného po narážečce. V 77. vstřelil Hrádek konečně branku, která přišla po trestném kopu Janů, přihrávce Brunera a hlavičce Zelenky. Snahu hostů o lepší výsledek sfoukl Červený, který dostal dost prostoru k zakončení a neselhal. Ještě v samém závěru dostal dobrý míč za obranu hrádecký Zelenka, jenže opět potvrdil střeleckou neschopnost Hrádeckých.

Branky: 25. a 84. Červený, 70. Aster 77. Zelenka. Rozhodčí: J. Blaschke, ŽK: 2:2. Diváků: 80. Hrádek: M. Rob D. Holeček, Brožík, Hynek, Haunold Bruner, Janů, Švejkovský, Mizera (63. Zelenka) P. Rob (72. Hořák), Skrbek.

Česká Lípa - Višňová 4:1 (1:0)

V úvodu se hrálo po vápna a v 6. minutě měl po centru Šmidrkala dobrou možnost Jakl, jemuž chyběl krok. Lípa zahrávala dva rohy a pak Vykoukal vyrazil ránu domácího Věcheta. Ve 27. vyrobili střední obránci Višňové chybu na půlce, odkud unikl Kaňkovský a přesně zakončil. Pak se ohlásil hostující Soukup, jehož trestný kop chytil gólman a poté, když přešel přes dva protihráče, byl brankář o krok dříve u míče než on. Ve 38. se prodral do vápna Jakl, jenže jeho přihrávku nabíhající Štrbák s Koudelkou minuli. V závěru půle chybovala domácí obrana, ale míč od Jakla Soukup loboval jen do náruče brankáře. To již Lípa hrála o deseti. Po přestávce šel trestný kop Kaňkovského těsně vedle tyče, na druhé straně Jakl nastřelil boční síť brány. Ještě dobrou pozici měl hlavičkující Soukup, ale opět ztroskotal na brankáři. V 72. hosté špatně rozehráli na půlce, míč zachytil Kaňkovský a proměnil na 2:0. Dvě minuty nato pálil Švec ze 20 metrů a bylo 3:0. Ke konci zápasu nastřelil Šmidrkal ruku ve zdi bránících hráčů a z nařízené penalty Soukup snížil. Bohužel se skóre ještě změnilo ve prospěch domácích, když se po individuální akci a přes dva obránce zapsal mezi střelce Věchet. Hostům citelně chyběl útočník Studnička, který podstoupil operaci slepého střeva a všichni z Višňova mu přejí brzký návrat ke sportu.

Branky: 27. a 72. Kaňkovský, 74. Švec, 87. Věchet 84. Soukup z pen. Rozhodčí: Kadlec, ŽK: 4:3, ČK: 43. Horák (CL). Diváků: 80. Višňová: Vykoukal Šmidrkal, Melka, M. Mazánek, Zimák Koudelka (46. Dobrovodský), Soukup, Holub (73. Kepr st.), T. Mazánek Štrbák (64. Kepr ml.), Jakl.