Fotbal I. A třída: Po čtyřech zápasech konečně Frýdlant zapnul a odnesly to Hejnice.

Raspenava - Stráž n. N. 2:4 (0:3)

Domácí nezačali dobře a v 10. minutě se přímo z rohového kopu trefil do branky hostující L. Oberreiter. Poté se dlouhou dobu hrálo bez větších šancí, ale za herní převahy hostující Stráže, která dobře kombinovala.

Další branka přišla ve 40. po dlouhém autu a za pomoci silného větru, který přelétl vybíhajícího Mussila a skončil na hlavě Stříbrného, jenž už takřka z brankové čáry neměl problém skórovat. Nakonec hosté stihli do poločasu přidat ještě třetí branku, když se individuálně prosadil Drašner. Druhou půli začali domácí dobře, ale střídající Cifra prováhal při svém sólu vhodný moment k zakončení.

V 68. přihrál M. Koudelka mezi obránce do běhu L. Koprnickému a ten prostřelil Podolského v brance hostí. Poté se několikrát svými zákroky blýskl v brance Raspenavy zaskakující Mussil, bohužel na šanci Havlíčka v 80. již neměl nárok. Raspenavští ještě výsledek alespoň kosmeticky v závěru upravili, když Martin Zeman pěkně přihrál před branku M. Koudelkovi, a ten se nemýlil.

Branky: 68. L. Koprnický, 86. M. Koudelka 10. L. Oberreiter, 40. Stříbrný, 43. Drašner, 80. Havlíček. Rozhodčí: Tykva, ŽK: 2:1. Diváků: 100. Raspenava: Mussil - Burgr (75. Balog), J. Koprnický, Žlebek, Pikous - Netolický (46. Cifra), Martinů, M. Koudelka, L. Koprnický, Martin Zeman, Kyncl. Stráž: Podolský - Dostál, L. Oberreiter, Jirsa, Frýba - Drašner, Vogt, Hertík, Havlíček - Stříbrný, T. Oberreiter.

Lomnice

Krásná Studánka 5:0 (3:0)

Hosté podali slabý výkon, kdy výsledek ovlivnily dvě chyby krajního beka, který tak musel brzy střídat. Studánka špatně bránila, zejména její krajní beci nebyli očividně ve formě. Přitom domácí nehráli až tak skvěle, ale dokázali jít důsledně a důrazně za nakopávanými míči. Domácím do poločasu vyšly tři brejky, mnoho dalších sklaplo v ofsajdové pasti hostů.

Studánka měla jednu vážnější příležitost, jenže Hájek z pěti metrů netrefil prázdnou branku. Hosté sice lépe kombinovali než soupeř, ale finální fáze nebyla. Proto také domácí dokázali využít další dvě brejkové situace, když již Studánka hrála vzadu na tři obránce.

Branky: 25. a 30. Aster, 10. Vávra, 65. Sedlák, 75. Láska. Rozhodčí: Řeháček, ŽK: 3:1. Diváků: 60. Kr. Studánka: Vrábel - Knajbl (20. L. Faksa), Toman, Chmátal, Saska T. Hájek (60. Lang), Vajtr, Housa, Grepl J. Hájek, Smolák.

Frýdlant Hejnice - 2:0 (0:0)

Od úvodních minut byla vidět větší snaha u domácích, kteří chtěli konečně po čtyřech neúspěšných zápasech bodovat. V 8. minutě po kombinaci domácích Šeny a Řepy lajdácky zakončoval Plesar. V 10. hosté odpověděli trestným kopem Kouby do zdi. Ve 27. přihrál Řepa a Scheidl nastřelil jen nohy gólmana Hejnic.

Ve 31. trestný kop Kutílka opět zneškodnil gólman Vykoukal, který byl pro domácí největší překážkou, protože za minutu na to zlikvidoval i patičku Trakala. Frýdlant měl sice hru pod kontrolou, ale chyběla mu koncovka. Hosté, kteří šance neměli, hráli v defenzivě nedůrazně, proto domácí získávali dost míčů.

V úvodu druhé půle se přesto Hejničtí nastěhovali na polovinu Frýdlantu, který trochu přehrávali. V 55. přešel Coufal přes stopera a přehodil vybíhajícího Vykoukala na 1:0. V 57. se centr hostů dostal ve vápně až k Zoreníkovi, jemuž ale Höfler střelu vyrazil. Sice jen ke Koubovi, jenže ten zakončil vedle.

Fotbal se vyrovnal a v 64. využil domácí Plesar nedůrazu obránců, když se na vápně otočil s míčem a skóroval. Po brance Frýdlant hru kontroloval a přestože měly Hejnice víc prostoru, nic z toho nevyužily.

Branky: 55. Coufal, 64. Plesar. Rozhodčí: Pavlus, ŽK: 4:1. Diváků: 100. Frýdlant: Vykoukal Drobný, Plesar (88. Ponc), Šena, Scheidl Coufal, Řepa, Kutílek, Trakal (63. Záruba) Stejskal, Lachmann (80. Jelínek). Hejnice: Vykoukal - Novotný, Jiří Kobr, Zrubec, Ondřej Malinský - Michal Malinský, Severýn (76. Horčička), Ladislav Kobr (84. Berka), Budka - Zoreník, Kouba.