Krajský fotbalový přebor: Z mužstev Liberecka si ve druhém podzimním kole připsal bod jen Hrádek.

Bozkov Hrádek

2:2 (1:2)

Na menším hřišti hráli hosté na brejky, které jim do poločasu dvakrát vyšly. Nejprve Černý po kontru prostřelil gólmana a po centru dohrál akci do úspěšného konce Černohorský. To bylo za dvacet minut. Domácí ještě do poločasu stihli snížit z problematické penalty, kdy měl hrádecký hráč ruku u těla, a přesto se pískala. Ve druhé půli hráli hosté více zezadu a odolávali celé řadě nakopávaných míčů. Vysoké míče zadáci dokázali uskákat a navíc několikrát se dostávali útočníci do nadějných brejků, které prakticky vždy skončily ofsajdem. Přesto se Patrik Rob dvakrát dostal do koncovky, jednou nastřelil tyč a podruhé namířil z dobré pozice kousek vedle. Ještě v 91. minutě hlavičkoval hrádecký Brožík zblízka vedle, ale zahřmělo na druhé straně. Vypíchnutý míč sudí viděl jako faul a kopala se druhá penalta domácích, která znamenala dělbu bodů. Na snímku trenér Hrádku Pavel Nývlt.

Branky: 43. a 95. Lakatoš (obě z penalt) 3. Černý, 20. Černohorský. Rozhodčí: Linhart, ŽK: 1:4. Diváků: 100. Hrádek: Šedivý Hovorka, Breburda, Hnízdo, Černý Černohorský, O. Holeček, Mizera, Švejkovský (90. Brožík) P. Rob, Hynek (76. Vinš).

Sedmihorky

Bílý Kostel 3:0 (2:0)

Vyrovnaný boj okořenil ve 24. minutě rychlý brejk Kostela, který zakončil Tomáš Janáček a jeho střelu zblokoval obránce na roh. A právě po rohu přišel bleskový brejk domácích do otevřené obrany a na jeho konci přízemní střela Dvořáka 1:0. Za tři minuty prodloužil domácí Špína hlavou centr, který od tyče skončil v síti. Hosté měli jedinečnou šanci při střele Dominika Ďuriše, který z deseti metrů pálil pod břevno. Jenže gólman skvěle zachránil. A další možnost Kostela přišla po spolupráci Janečka s Michálkem, který mířil těsně vedle. Po změně stran měl Kostel mírnou převahu, ze které však nic nebylo. To domácí Pařízek ohrozil Ulricha v bráně ranou z trestného kopu a následnou dorážku nasměroval vedle. Další možnost poslal hlavičkující Mach nad. V 80. minutě Špína sklepl míč na rozeběhnutého Kodra, který střelou po zemi dal na 3:0. Závěr zápasu se dohrál s řadou ostrých zákroků.

Branky: 26. Dvořák, 29. Špína, 80. Kodr. Rozhodčí: Havel, ŽK: 2:5. Diváků: 100. Bílý Kostel: P. Ulrich Holeček, L. Janáček, Chomout, Janeček (84: Jan Vacek) F. Ulrich, Michálek, Vitík, Jar. Vacek (78. Jan Ďuriš) Dominik Ďuriš (70. Resl), T. Janáček.

Frýdlant Skalice

2:4 (1:3)

Celý první poločas se odehrál v režii hostů, kteří domácí přehrávali. Skalice vedla za čtvrt hodiny 2:0, pak snížil Stýbal z pokutového kopu, který byl za faul na něj. Přesto hosté přidali do poločasu třetí gól. Druhý poločas zahájil Frýdlant aktivněji, jenže Stýbal a pak Částek nedotáhli své sólové úniky do gólového konce. Skalice zvýšila na 4:1, až pak se Frýdlant dočkal druhé trefy z kopačky Lodeho.

Branky: 24. Stýbal z pen., 79. Lode 2. a 16. Kliment, 38. a 68. Demke. Rozhodčí: Nádeník, ŽK: 2:2. Diváků: 140. Frýdlant: Höfler Peml, Lode, Scheidl (46. Bartoš), Barac (85. Šorm) Šena (24. Šindelář), Coufal, Plesar, Štrbák Stýbal, Částek.

Mšeno Višňová

6:0 (3:0)

Do první šance spěchal hostující Nosek, ale centr nikoho nenašel. Pak se již činili domácí a gólman Vykoukal dvakrát podržel hosty. V 17. minutě přihrávku na Noska na poslední chvíli odvrátil poslední obránce, jinak by šel frýdlantský hráč od půle sám. Ve 28. udeřili domácí a po prodlouženém rohu skóroval nepokrytý Krejčík. Závěr půle vyšel Mšenu, kdy druhý gól dával ranou ze 25 metrů Rozkovec a třetí po nájezdu čtyř hráčů na jediného obránce Krejčík lobem.

V 55. minutě unikl Nosek domácímu stoperovi, jenže sám proti brankáři namířil vedle. Mšeno mělo kliku, když si rohový kop vrazil do sítě obránce Višňové. Hosté kontrovali pouze nebezpečnou hlavičkou Milana Mazánka a Koudelkův únik byl zastaven praporkem pomezního.

Domácí byli v koncovce lepší a Štemberk dorazil z malého vápna střelu spoluhráče.

Vše pojistil Vrabec ke konci utkání, kdy obrana soupeře byla zcela otevřená.

Branky: 28. a 44. Krejčík, 42. Rozkovec, 69. vlastní, 74. Štemberk, 88. Vrabec. Rozhodčí: Paulus, ŽK: 1:1. Diváků: 100. Višňová: Vykoukal Kepr, Soukup (80. Šmidrkal), Jelínek, Zimák Cýrus, T. Mazánek, M. Mazánek (46. Štrbák), Kutílek Holub (56. Koudelka), Nosek.