V obou skupinách pokračuje boj o prvenství. Zatímco v té východní je to trojice Pěnčín – Krásná Studánka – Ruprechtice, v západní se rozhodne mezi dvojkou Bílý Kostel – Bílá. Na opačných pólech tabulek bude ještě veselo, protože sestupuje pět mužstev. Poslední dva to mají jisté, navíc se k nim přiřadí třetí od konce 
s nejmenším počtem získaných bodů. A tady to mají nahnuté zejména Hodkovice.

Nová Ves – Bílá 1:4 (0:2)

Na podmáčeném hřišti místy stála voda a aktivněji na něm začala Bílá. Zahrávala dva rohy, domácí odpověděli ranou Lukáše Adama do boční sítě. Ve 24. minutě se při střele zranil domácí Mrijaj a než byl vystřídán ztratili domácí v deseti míč a Hrstka skóroval. Ves se snažila srovnat, jenže při malé domů od půlky bek míč doslova namazal Hrstkovi, který tuto chybu využil na 0:2. Sehranější Bílá pak měla ještě několik šancí, ale domácí držel gólman Marek. Deset minut po půli přihrál Lubomír Adam do vápna Patrmanovi a Ves byla zpátky ve hře. Jenže Bílá byla stále nebezpečná a po trestném kopu ze strany dopravil odražený míč do sítě volný Ludvík. Za dvě minuty tento čerstvý útočník dokončil rychlý protiútok, kdy si naběhl z druhé vlny a bylo 1:4. Domácí chtěli ještě něco s výsledkem udělat, jenže se netrefovali ani z výhodných pozic. 
V poslední minutě Luboš Adam netrefil po skrumáži z malého vápna.

Branky: 55. Patrman – 26. a 34. Hrstka, 72. a 75. Ludvík. Rozhodčí: Klimt, ŽK: 3:1. Diváků: 30. Bílá: Kočí – P. Kovář, Jiránek (48. Kauška), Kotrman, J. Kovář – Hauer, Hrstka, Linke, Linhart – Kratochvíl, Bulíř (65. Ludvík). N. Ves: Marek – Jansta, Malaga, Mrijaj (28. Lubomír Adam), Dobiáš – Vávra, Novotný, Vondráček, Lukáš Adam – Didi, Patrman.

Bulovka – VTJ Rapid Liberec B 1:3 (1:0)

Bulovka nastoupila do utkání s odhodláním odčinit vysokou porážku z minulého kola a v úvodu vyslal Hofman kolmou přihrávkou mezi obránce Smolného, který se pokusil obstřelit gólmana. Po další rozehrávce z rohu zabojoval Hofman o míč a dostal se zezadu svou rychlostí před bránícího hráče, který to nečekal a jak měl „nabito“ k odkopu balonu, tak ho „odstřelil“ v pokutovém území. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Židuliak. Pak Zajíček obral hostujícího obránce o míč, svou rychlostí mu po křídle trochu utekl a naservíroval přihrávku nabíhajícímu Tůmovi. Ten však z 10 metrů netrefil bránu. Poté se dostali ke slovu i hosté, kdy po dobré akci po křídle prověřili pěknou střelou nestárnoucího gólmana Hegra. Do poločasu měli domácí i nadále mírnou převahu, avšak všechny akce obou týmů končily před vápnem. Druhé dějství začalo stejně jako skončilo první. Až v 62. po dlouhém nákopu vojáků na roh šestnáctky a zpracování míče rukou, které rozhodčí neviděli, přestali domácí chviličku hrát a z následného centru neobsazený Jerie nekompromisně zavěsil. Uvedená situace zvedla ze strany domácích mohutnou vlnu protestů u rozhodčích, avšak bezúspěšně. V 72. domácí Pavlů ztratil na šestnáctce hostů míč a z následného spíše odkopu, než přihrávky, se dostal k míči „rychlík“ z Rapidu a zachytil ho až stoper Bulovky Potoč. Ale jen rukou za dres, a tím pro něj utkání skončilo. První střelu 
z následného přímého kopu z 20 metrů domácí brankář vyrazil, ale na umístěnou opakovanou střelu Lukáče již nedosáhl. V 82. po rozehrávce po pravém kraji se nepovedl Jeriemu centr a 
k překvapení všech zapadl přes domácího gólmana do branky. Domácí se i v deseti nadále snažili, ale už neměli dostatek sil. Naopak jejich brankář ještě dvakrát výborně zasáhl.

Branky: 12. Židuliak z pen. – 61. a 82. Jerie, 77. Lukáč. Rozhodčí: Macháček, ŽK: 3:3, ČK: 74. Potoč (B). Diváků: 40. Bulovka: Hegr – Franc, Potoč, Lengál, Židuliak – Zbořil, Hofman, Tůma (72. Pavlů), Ryšavý (65. Hýbl) – Zajíček, Smolný. Rapid: Martin – Bárta, P. Proche, Lukáč, Martínek – M. Proche, Stuchlík, Jaroš, Houdek – Jerie, Šruma.

Doksy B – Rozstání 2:0 (0:0)

Vyrovnaný poločas přinesl po jedné šanci na každé straně, hostující Drbohlav orazítkoval navíc tyč. Po změně stran již Rozstání nehrálo dobře a domácí se postupně dostali do převahy. Po jedné z akcí se v rohu vápna dostal k přihrávce Vacek, který se zbavil tří protihráčů a skóroval. Rozstání muselo otevřít hru, ale jeho útok neudržel míč a do finále nějakých šancí se nedostal. Domácí tak přidali druhý gól. Rozstání se pokusilo o závěrečný atak, z něhož byla faul na Botku a penalta. Jenže tu Passian neproměnil.

Branky: 57. O. Vacek, 85. Pilař. Rozhodčí: Hamada, ŽK: 1:6. Diváků: 40. Rozstání: Kotlár – Čihula (60. Zerák), Štajer, Jíra, Botka – Pavlů, Passian, Drbohlav, Mikeš – Hrubeš (70. Tomáš), Roll.

Bílý Kostel – Hrádek B 3:0 (3:0)

Lídr tabulky na mladé hosty vlétl a jasně je přehrával. Brzy se z tlaku dostal Kostel do vedení po přesné mušce Tomáše Janáčka. Čekala se další domácí radost, která přišla po zásahu Františka Ulricha. Za další dvě minuty po druhém gólu zakončoval Laibl a I. Kovač nasměroval míč do vlastní brány. navíc Ďuriš dal hlavou další gól, ale ten nebyl uznán pro ofsajd. Po přestávce domácí trochu polevili a hra se vyrovnala. Oba týmy měly jisté šance, ale jak Petr Ulrich, tak i Manhart se nenechali překvapit.

Branky: 7. T. Janáček, 36. F. Ulrich, 38. Laibl. Rozhodčí: Řezáč, ŽK: 3:1. Diváků: 200. B. Kostel: P. Ulrich – T. Janáček, Ďuriš, Chomout (30. Vitik – 60. Sedlmajer), Laibl – F. Ulrich, Michálek, R. Galbavý, L. Janáček – Strnad, M. Galbavý. Hrádek: Manhart – Kyncl, I. Kovač, Štěpek, Bruner – Mrázek, Strnad (75. Bruder), R. Kovač, Badi (46. Holeček) – Kapras, Teolog.

Sloup – Raspenava 2:4 (1:2)

Utkání začali lépe domácí, ve 4. minutě se po standardní situaci trefil hlavou domácí Marušák. Raspenavští byli u všeho později a často faulovali. V 9. se vyznamenal raspenavský Urban v brance a vytěsnil přímý kop na břevno. Poté se hra vyrovnala a také hosté si začali vytvářet své šance, když dvě slibné spálil Michal Zeman. Ve 26. vyrovnal skóre Pikous ml. po samostatném úniku. Pak udělal Lacina v brance hrubku, kterou využil Pikous ml. a naservíroval před prázdnou

bránu Koprnickému ml., který se nemýlil. Domácí ještě více znervózněli a než na fotbal se soustředili spíš na výkon rozhodčích a kotníky raspenavských hráčů. Druhá půle začala chybou domácího stopera, který zpracoval míč Pikousovi ml. a ten nabídkou nepohrdl a své sólo proměnil. Domácí ještě snížili s pomocí teče ve zdi z přímého kopu, ale od té doby byli podstatně horším týmem který se soustředil jen na faulování a diskuze s rozhodčími. A když dal raspenavský Zeman gól na 4:2, někteří domácí hráči to neunesli a zákroky na prokurátora si řekli za 15 minut postupně o tři červené karty. Tu taky uviděl i raspenavský Mleziva za urážku protihráče. Toto oslabení Raspenava již nevyužila, i když si vytvořila ještě několik příležitostí. V závěru utkání musel pro svalové zranění odstoupit i domácí hráč, takže Sloup dohrával utkání v sedmi hráčích.

Branky: 4. Marušák, 54. Bezouška – 26. a 46. Pikous ml., 35. Koprnický ml., 65. Michal Zeman. Rozhodčí: Řeháček st., ŽK: 7:2, ČK: 77. T. Hruška, 80. Malič, 84. Šup – 89. Mleziva. Diváků: 30. Raspenava: Urban – Burgr, Koprnický st., Pikous st., Mleziva – Meneghel (85. Sýkora), Zeman, Koprnický ml., Balog – Pikous ml., Koudelka.

l Ostatní výsledky:

H. Police – Zákupy 1:3, St. Splavy – Bukovany 0:0.

 1. Bílý Kostel⋌ 23 19 2  2 63:24 59

 2. Bílá⋌ 22 17 2  3 72:26 53

 3. Doksy B⋌ 23 14 0  9 78:53 42

 4. VTJ Rapid B ⋌ 23 10 4  9 63:49 34

 5. Zákupy⋌ 23 10 4  9 70:67 34

 6. Bulovka⋌ 23 10 4  9 38:39 34

 7. Hrádek B⋌ 23 10 4  9 49:61 34

 8. St. Splavy⋌ 23  9 5  9 48:61 32

 9. Nová Ves⋌ 23  9 4 10 49:64 31

10. Rozstání⋌ 23  7 6 10 57:48 27

11. Bukovany⋌ 23  6 5 12 28:42 23

12. H. Police⋌ 23  7 2 14 36:56 23

13. Sloup⋌ 23  3 7 13 31:54 16

14. Raspenava⋌ 22  2 5 15 29:67 11

Hodkovice – Železný Brod B 1:4 (1:2)

Hodkovičtí zaspali v samém úvodu jinak vyrovnaného poločasu. Ve 2. minutě inkasovali a vyrovnat se jim podařilo ještě před poločasem. Jenže hosté za pár minut dokázali přidat druhý gól. Ve druhé půli postupně Brod zatlačil domácí do obrany a třetí brankou je srazil. Hosté ve zlepšeném výkonu měli tlak a nastřelili v něm tyč. Snaha domácích o korigování stavu 
z brejků nevycházela, a tak soupeř potvrdil zasloužené vítězství ještě čtvrtou trefou.

Branky: 36. Jiří Vojtíšek – 2. Šilhán, 39. Berka, 53. Šimek, 81. Hrdlička. Rozhodčí: Bukvička, ŽK: 2:3. Diváků: 60. Hodkovice: Kvapil – Kraus, Bouška, Škopan, Redaj (40. Růta) – Bendák, Pavlík, Nevyhoštěný, Bolard – Dostrašil, Jiří Vojtíšek (70. Bradáč).

Plavy – Krásná Studánka 0:2 (0:0)

V oboustranně slabším fotbale toho Studánka moc nepředvedla. Hrálo se jen po vápna, jen ve 30. minutě dostal míč za obranu domácí rychlík Čermák a Vrábel musel šanci vyřešit. Hostující Lang pak měl slibnou pozici, ale chyběla mu ještě finální přihrávka. Ve druhé půli začali hosté konečně běhat a hráli více dopředu. Jenže dozadu to bylo slabší a domácí najednou měli několik brejků, 
z nichž se dalo třikrát skórovat. Studánka postupně přebrala iniciativu a po přihrávce Killara na Kahla se zkušený borec neukvapil a našel volného Smoláka, který dostal hosty do vedení. Ale málem o něj přišli, protože Galbavý nastřelil tyč. Vše uklidnil Chmátal, který nejprve přetlačil s míčem beka a následně i gólmana.

Branky: 71. Smolák, 82. Chmátal. Rozhodčí: Švec, bez karet. Diváků: 30. Kr. Studánka: Vrábel – Pova, Brada, Vajtr, Grepl – J. Hájek (55. T. Faksa), Chmátal, Killar, Lang – Smolák, Kahl (82. Toman).

Ruprechtice – Kokonín 8:2 (4:1)

Zápas se od začátku zcela jasně vyvíjel pro lepší domácí. Michal Průcha vstřelil v rozmezí sedmi minut hattrick a čekalo se na další. Ruprechtice předváděly na špatném terénu pohledný a kombinační fotbal, 
v němž si řada akcí zasloužila skončit gólem. Ale na ten se čekalo až do 40. minuty, kdy pálil křížnou střelou přesně Koudelka. V závěru se hostům povedla ojedinělá akce a po centru snížili. Po změně stran zvýšil po kombinaci několika hráčů opět Průcha a po samostatném průniku Antoš na 6:1. Poté však domácí vypadli z role favorita a deset minut dopřáli hostům hodně prostoru. Ti nastřelili břevno a po faulu proměnili penaltu. Ruprechtičtí poté zabrali a jasnou výhru vyšperkovali góly ještě Tichý po ideální přihrávce Vrtala a Hošic z trestného kopu.

Branky: 12., 16., 18. a 53. Průcha, 40. Koudelka, 54. Antoš, 70. Tichý, 83. Hošic – 42. Jabálek, 63. Spanilý z pen. Rozhodčí: Hamada, ŽK. 1:1. Diváků: 50. Ruprechtice: Vavřich – Škarýd, Zavoral, Rampáček, Hošic – Suchý, Tichý (75. Kusebauch), Koudelka, Dlabola (46. Vrtal) – Antoš, Průcha.

Zbývající duely: Lučany – Zásada 1:4, Rovensko – Pěnčín 1:3, Jenišovice – Rokytnice 3:1, V. Hamry B – Držkov 2:3.

 1. Pěnčín⋌ 22 17 2  3 79:18 53

 2. Kr. Studánka⋌ 23 16 3  4 68:31 51

 3. Ruprechtice⋌ 23 15 4  4 67:25 49

 4. Držkov⋌ 23 12 5  6 62:34 41

 5. Zásada⋌ 23 11 1 11 52:52 34

 6. Rokytnice⋌ 22 11 1 10 36:36 34

 7. Žel. Brod B ⋌ 23 10 3 10 50:46 33

 8. Jenišovice⋌ 23  9 2 12 41:52 29

 9. Plavy⋌ 22  9 2 11 34:47 29

10. V. Hamry B⋌ 22  6 7  9 40:50 25

11. Rovensko⋌ 22  8 1 13 42:65 25

12. Hodkovice⋌ 23  8 0 15 34:65 24

13. Lučany⋌ 22  5 3 14 29:65 18

14. Kokonín⋌ 23  3 2 18 38:86 11