Raspenava tentokrát nepředvedla takový zázrak jako minule ve v České Lípě, kde otočila z 1:5 na 7:6. Tentokrát tato vyčkávací taktika nevyšla a byl z toho pěkný debakl. Podobně dopadly Ruprechtice, které si uřízly ostudu ve Víchové, která do té doby dala jen šest upocených gólů. No a Ruprechticím nastřílela pět dalších. Rozstání dost nečekaně prohrálo s Bukovany, také Rynoltice měly kliku proti Chrstavě. Bílá jako nováček je již druhá po výhře nad Horní Policí. Brankostroj předvedli béčkaři Hrádku proti České Lípě, která si nakonec odvezla desítku.

Rynoltice - Chrastava 1:0 (1:0)

Hosté byli deset minut aktivnější a měli jeden náznak šance. pak se hra vyrovnala a v 17. zahrozil po centru domácí Kotek. Po dvou minutách byl ve vápně faulován Pudil a z penalty potrestal zákrok na svoji osobu. Poté se hrálo mezi vápny, vyrovnaný fotbal. Až v posledních pěti minutách se dostala Chrastava do tlaku. Po změně stran byli hosté podstatně aktivnější a měli také herní převahu, jenže do šancí je domácí nepouštěli. Hosté se tak dostali do jedinečné pozice, kdy však M. Kubínek vyškrábl hlavičku na roh. Hosté ohrožovali branku domácích střelami ze střední vzdálenosti, domácí hrozili z protiútoky, kde byl nejnebezpečnější Pudil. Nakonec šťastnější domácí dokázali těsný náskok uhájit.

Branka: 19. Pudil z pen. Rozhodčí: Zlatník, ŽK: 1:2, ČK: Bartoš (Ch). Diváků: 60. Rynoltice: M. Kubínek - Rudolf, J. Kubínek, Šálek, Šimon - Vodseďálek, Kotek (70. Torák), T. Vacek, Švarc - Stejkoza, Pudil. Chrastava: Kosař - Stránský, Aubrecht, Žemlička, Šipula - Urban, Bartoš, Vávra, Mazánek - Jahoda, Rozmajzl.

Hrádek B - Loko Česká Lípa 10:1 (6:0)

Domácím víc pomohlo půlhodinové čekání na rozhodčího, protože za dvacet minut vedli 3:0. První se prosadil Šulc po rychlém autu Farského. Pak kontrovali hosté, když šanci poslali mimo prázdnou branku. Pak hrádecký Filip Fujáček z trestného kopu obstřelil zeď na 2:0. Na druhé straně chytil Rob jasný gól. Jenže domácí jeli dál a Nývltův trestný kop hlavou usměrnil Černohorský. Ve 25. minutě se krvavě zranil hostující hráč a byl do 41. minuty ošetřován. Hrádek přesilovky využil jen jednou - Černohorským. Pak se zraněný hráč vrátil, ale jen musel přihlížet dvěma gólovým únikům Lukáše Šulce - 6:0. Hosté po přestávce zahrozili, Šulc odpověděl střelou do tyčky. V 52. bylo 7:0 po koncovce Filipa Fujáčka. Trestné kopy Hrádek umí a po něm Šašek přidal osmý gól. V 73. vybojoval Š. Fujáček míč u rohového praporku a své sólo zakončil přesnou ranou do šibenice. Pak domácím zakzil čistý štít Horáček, když dorazil střelu. Ale Štefan Fujáček nakonec desítku Hrádeckých dovršil, opět utěšenou střelou do vinglu.

Branky: 6., 42. a 44. Šulc, 15. a 52. F. Fujáček, 63. a 89. Š. Fujáček, 19. Černohorský, 29. Farský, 67. Šašek - 85. Horáček. Rozhodčí: Bukvic, ŽK: 3:1. Diváků: 80. Hrádek: Rob - Dočekal, Scheufler, Marek, Farský - Šulc, Nývlt (46. Morávek), F. Fujáček (67. Chovanec), Černohorský - Šašek, Jiřišta (78. Š. Fujáček).

Rozstání - Bukovany 1:2 (0:0)

Do poločasu se hrálo jen po vápna a domácí prakticky ani nezaměstnali hostujícího gólmana. V úvodu druhého poločasu vystřelil domácí Mikeš, jenže míč skončil na tyči. Hodně zle bylo v 54. minutě, kdy při útoku hostů šel praporek pomezního rozhodčího sice nahoru a domácí proto přestali hrát. jenže soupeř nebyl zastaven píšťalkou a tak vstřelil gól, který byl bohužel pro Rozstání uznán. Za tři minuty Bukovany skórovaly podruihé, tentokrát po centru do vápna. Domácím pomohlo prostřídání a od té doby se zlepšili. V 76. minutě se dostal odražený míč po trestném kopu k Mikešovi, který snížil na 1:2. To se již Bukovany zatáhly do hluboké defenzivy a tlak domácích přežily bez úhony.

Branky: 76. Mikeš - 54. Sysel, 57. Hovorka. Rozhodčí: Vlk, ŽK: 1:2. Diváků: 80. Rozstání: Kotlár - Jeslínek, Štajer, Mikeš, Jíra - Čihula (62. Hrubeš), Pomeisl, Passian, Pavlů - L. Bím (64. Jirouš), Zerák (74. Tvrzník).

Bílá - Horní Police 2:0 (0:0)

V tvrdě vedeném souboji nováčků se začal hrát fotbal po čtvrthodince. Domácí hráli dobře a po bezbrankovém poločase využil Mohrův roh hlavičkující Kovář. Bílá předváděla slušný kombinační fotbal a po deseti minutách přidala druhý gól, opět po rohovém kopu Mohra. tentokrát Kusák prostřelil z vápna hradbu těl. V závěrečné dvacetiminutovce se hra přiostřila zejména ze strany hostů, což vyvrcholilo vyloučením hostujícího Bendy za nakopnutí Imricha.

Branky: 54. Kovář, 64. Kusák. Rozhodčí: Drobník, ŽK: 2:2, ČK: 84. Benda (HP). Diváků: 60. Bílá: Vítek - Linke, Kotrman, Mohr, Zelinka (64. Bulíř) - Kovář, Kusák, Kratochvíl, Ludvík (72. Mrňák) - Imrich, Kauška (83. Soldát).

Raspenava - Nová Ves 1:7 (1:4)

Hosté se hned ve 2. minutě trefili Vávrou z trestného kopu a po chybě domácího gólmana bylo v 5. minutě 0:2. Až poté se domácí probrali a za faul na Zemana proměnil Vancl penaltu - 1:2. Hostům se podařilo opět odskočit o dvě branky, kdy se pěknou střelou prezentoval Abrahám. Ve 39. měli domácí opět výhodu pokutového kopu, Vancl ale svým lobem překopl branku. A tak se těsně před poločasem prosadili opět hosté a zvýšili na 1:4 druhým zásahem Řezky. Raspenavským nevyšel ani vstup do drůhé půle a dorážka Menšíka znamenala 1:5. Domácí byli bezzubí, a tak skórovali opět jednoznačně lepší hosté, kdy se prosadil ze strany Bartůněk. Pak v pohodě hrající Ves trefila třikrát tyč, a proto další branka přišla až v samém závěru, z vápna se trefil Cusnir.

Branky: 8. Vancl z pen. - 2. Vávra, 5. a 43. Řezka, 34. Abrahám, 46. Menšík, 55. Bartůněk, 88. Cusnir. Rozhodčí: Řeháček, ŽK: 2:6. Diváků: 100. Raspenava: Nový - P. Koudelka, J. Koprnický, Žlebek, Burgr (46. Kuchař) - M. Koudelka, Martinů, Vancl, Koutný - Horáček, Martin Zeman. N. Ves: Zahradník - Vávra, Abrahám (80. Martínek), Řezka, Novotný, Kopic (35. Dobiáš), Pošmourný, Bartůněk (74. Čermák), Holub - Menšík, Cusnir.

Víchová - Ruprechtice 5:0 (3:0)

Domácí stihli v osmi zápasech vstřelit jen šest branek, ale proti favoritovi jim to střílelo jako nikdy. Je fakt, že jim to ruprechtičtí zadáci velmi usnadnili a všechny góly padají na vrub individuálním chybám stoperů. Hosté měli v úvodu dvě šance, které nedali, hosté tu svoji ano. A tak to šlo stále dokola. Dvě až tři šance Ruprechtic a pak hrubice v obraně a gól. Poslední dva góly dali domácí z penalt. Hosté byli totálně v útočení sterilní, přestože měli optickou převahu.

Branky: 12., 21., 33. a 68. z pen. Klimenta, 74. Tuže z pen. Rozhodčí: Hnětynka, ŽK: 4:3. Diváků: 80. Ruprechtice: Jirák - Záveský, Vrtal, Šrůtek, Tichý - Prokop (46. Morávek), Velek, Kuželka (46. Hruboň), Suchý - Dědič, Antoš.