„Do každého utkání vstupujete s určitými představami, které byly pochopitelně jiné, než to, co se od prvopočátku na hřišti dělo. Zbytečně jsme prohráli po trestném kopu po zbytečném faulu. Navíc proti nám šlo zranění Holeňáka, po němž jsme museli měnit hráče na stoperu,“ posteskl si trenér Slovanu Škorpil.

„V první půli jsme kazili předfinální přihrávky. Ve druhém dějství se to zlepšilo, měli jsme určitou snahu se nadechnout k tomu vyrovnání, jenže v momentu naděje dal soupeř druhý gól,“ mrzelo libereckého kouče.

Ten odmítl, že by jeho hráče ovlivnila autonehoda Michala Jonáše, po níž hráč bojuje o život. „Každý to chtě nechtě vnímá, je to hráč ze šatny, ten vztah tam je. Já si ale myslím, že když jde hráč na hřiště, tak tohle nevnímá,“ uvedl Škorpil.

Jeho protějšek František Straka zářil po utkání radostí. „Tyhle body mají obrovskou cenu, protože sem přijel výborný tým, který pětkrát neprohrál,“ pochvaloval si.

Speciální poklonu vysekl své obraně. „Pro mě byl tentkrát jasnou jedničkou Tomáš Hunal. Můj mančaft předvedl hlavně po taktické stránce výborný výkon. Defenziva ukázala, že by mohla být naší silnou stránkou. Přestože byl Liberec po pauze fotbalovější, nepustili jsme ho do žádné tutovky,“ řekl Straka.

Dynamo stejně jako proti Ostravě vyrukovalo v úvodu s ofenzivní snahou, která mu i tentokrát vynesla brzký gól. „Chtěli jsme je od začátku nutit presinkem k chybám. První poločas byl z naší strany dobrý, s enormním nasazením,“ liboval si kouč.