Sledovali jste o poločasové přestávce výsledky soupeřů?

Ne, vůbec, soustředili jsme se sami na sebe.

Co se s vámi stalo během těch klíčových deseti minut?

Šedesát minut to na takový výsledek nevypadalo, hráli jsme v podstatě to, co jsme chtěli. Po přestávce jsme se chtěli více dostat do koncovky, ale při přechodu do útoku jsme ztráceli balon. Boleslav jsme posadili na koně tím, že jsme si nepohlídali standardní situace a to by se nám stávat nemělo. Po druhém inkasovaném gólu se naše hra sesypala jako domeček z karet.

Co se stalo, proč na vás přišel takový útlum?

Sám si to neumím vysvětlit, rozhodující byl první gól, potom jsme začali kupit chyby. Neměli jsme odražené míče ve středu a Boleslav jsme nechali hrát, z čehož plynuly i ty další obdržené branky.

V sezoně jste vedli, teď jste spadli až na čtvrté místo…

Ten skok dolů je otázkou tohoto zápasu. Ten se nám nepovedl. Prohráli jsme, protože jsme nebyli kompletní, měli jsme spoustu zraněných. Mohli jsme mít více bodů, ale to jsou jen spekulace. Situace je taková, jaká je. Měli jsme na to, aby to skončilo líp. Jenže jsme to nezvládli. Před zápasem s Teplicemi jsem věřil, že když vyhrajeme, tak budeme nejhůř třetí, že budeme hrát poháry. Vyvinulo se to pro nás blbě, ale i tak jsme si to mohli v Boleslavi uhrát.