Celkově bude k dispozici na tuto tribunu asi 600 vstupenek, což odpovídá čtvrtině povolené kapacity. Jedna vstupenka stojí 250 Kč a přednostní právo nákupu mají majitelé placených permanentních vstupenek, kteří si včas přišli pro svůj lístek na sobotní duel s Baníkem Ostrava.

Vstupenky do sektoru, kde se nachází domácí vlajkonoši, bude rozdělovat liberecký fanklub svým členům od sobotního mače s Ostravou.

Liberecký útočník Jan Kuchta slaví gól do sítě Jablonce.
FOTO: Podještědské derby nepoznalo vítěze. Liberec remizoval s Jabloncem 1:1

V. I. P. vstupenky bude řešit marketingové a obchodní oddělení klubu. Vstupenky na zbylá místa na Východní tribuně i do mládežnického a rodinného sektoru se budou prodávat ve fanshopu na stadionu U Nisy takto:

• Od středy 24. 6. (od 14:00) do pátku 26. 6. si vstupenky na finále mohou kupovat pouze držitelé placených (tedy nikoliv zdarma vydaných) permanentních vstupenek, kteří si včas, tzn. do úterý 23. 6. vyzvedli své náhradní vstupenky na Baník. Při nákupu musí pro kontrolu předložit svou permanentku i lístek na Ostravu.

• V sobotu 27. 6. (přesná hodina bude oznámena) si vstupenky na finále už mohou kupovat všichni permanentkáři, kteří si své náhradní vstupenky na Baník vyzvednou na pokladnách (nebo objednají mailem) do čtvrtka 25. 6. Do tohoto data je zároveň prodloužena rezervace vstupenek na Ostravu pro permanentkáře. Případný volný prodej vstupenek na Baník tedy začne až v pátek.

• Pokud nějaké vstupenky na finále zbydou, nebo budou posléze uvolněny z původní kvóty pro FAČR, pak budou v prodeji ještě v pondělí 29. 6. pro permanentkáře a v úterý 30. 6. případně i pro ostatní fanoušky.

Platba vstupenek na finále bude z organizačních důvodů možná jen v hotovosti na stadionu U Nisy a vstupenky nelze rezervovat ani platit online.