V hledáčku mistrovské Slavie je jablonecký útočník Ivan Schranz. Spekuluje se o tom, že by slovenský kanonýr, který letos nasázel už 13 gólů, mohl být pojistkou pro případ, že by neklapnul přestup Michaela Krmenčíka do Edenu.

Na mušce metropolitního rivala ze Sparty je také Krmenčík, ale objevil se tam i jiný jablonecký tahoun Vladimir Jovović. Do boje o šestadvacetiletého technického záložníka se vložila i Plzeň. Letenští navíc lační i po rychlonožkovi Michalu Sadílkovi z Liberce. Jednadvacetiletý záložník je pod Ještědem na hostování z PSV Eindhoven, kde má platnou smlouvu až do léta 2022. O Sadílka se navíc zajímají i bundesligové kluby.

V Jablonci podepsal Krob

V Jablonci ve čtvrtek prodloužil kontrakt Jan Krob. Čtyřiatřicetiletý obránce si angažmá na Střelnici prodlouží už na třetí sezonu, nový kontraktu platí až do 30. června 2022. 

„Jsem rád, že jsme se dohodli s panem Peltou na pokračování v Jablonci. Máme to dobře rozjeté a v nové sezoně nás čeká boj o evropské poháry, tak jsem rád, že u toho budu v týmu s touhle výbornou partou,“ řekla po podpisu smlouvy bývalá opora Teplic.