O třetí a čtvrté místo si to rozdaly Dolní Řasnice s Turbobaklažány, kde vyhrála Dolní. Celkem se na hřišti utkalo na 120 fotbalistů, od nejmladšího, 14letého Szappanoše (Junioři), po Vladislava Petroviče (50 jar). "Určitě se turnaj v malé kopané vydařil, už uvažujeme o tom, že příště zvládneme dvacet týmů," potvrdil organizátor turnaje a hráč vítězných legend Vladislav Pospíšil. Většinou byla družstva složena z oddílů Frýdlantského výběžku a byli i zástupci z Chotyně.

Pořadí: 1. Legendy Jokers, 2. Hellstars, 3. Dolní Řasnice, 4. Turbobaklažáni, 5. Jokers mladí, 6. Lokomotiva Horní Řasnice, 7. Real Team, 8. AFK, 9. SK Chotyně, 10. Bílý Potok, 11. Horajda tým, 12. Junioři.

Nejlepším hráčem byl vyhlášen Václav Jirsa (Hellstars), nejlepší střelec byl Michal Michalíno Zeman (Turbobaklažáni), nejlepší brankář Tomáš Harda (Jokers Legendy). Železným mužem turnaje se stal Roman Pánek, který odehrál turnaj se zlomenou rukou. "Byl ošetřen zdravotníkem, ale dochytal celý turnaj za tým Horajdy. Manželka mu to nechtěla dovolit, navíc měl nedávno zlomenou nohu," podotkl Pospíšil k hrdinovi turnaje.

Filip Oršula.
Oršula doplnil kádr fotbalového Liberce