V průběhu let dvakrát postoupil do okresního přeboru, který hraje i nyní. Velký podíl na založení oddílu a vybudování potřebného zázemí měl bývalý pan starosta Jaroslav Komárek. V Dolní Řasnici jsou dvě travnatá hřiště a krásné kabiny.

V sobotu 26.června začínají oslavy ve 13.20 hodin a zahájí je starosta obce pan Marek Kratochvíl. Ve 13.30 se hraje první utkání a střetnou se staré gardy domácí Jiskry a Krásného Lesa. V průběhu odpoledne budou oddílem oceněni hráči a významné osobnosti z historie klubu. V 16.00 hodin začíná hlavní utkání, ve kterém domácí přivítají starou gardu Slovanu Liberec s mnoha hráči s ligovou minulostí.

Budou zde J. Štajner, M. Čupr, R. Culek, B. Vomáčka a další. Po skončení zápasu proběhne beseda s hráči Slovanu Liberec. Po ukončení besedy bude následovat večer s živou hudbou. K poslechu a k tanci zahraje kapela pana Škůrka.

Pro všechny příznivce fotbalu a dobré zábavy je připraveno tradičně bohaté občerstvení. Pro dětské účastníky je pak připraven skákací hrad, různé soutěže a je možná i projížďka na koni.