VRATISLAVICE – NOVÁ VES 10:3 (5:0)
V duelu účastníků I. B třídy se domácím dařilo střelecky a vrátili tak hostům porážku 0:1 z podzimního mistráku. „Hosté byli línější než my,“ přiznal trenér vítězů Tomáš Šidák. „O post brankáře si výrazně řekl Lukáš Koula, který si sáhl i na penaltu,“ dodal. „Byli jsme špatní, na sedm gólů jsme domácím přihráli,“ podotkl kouč Vsi Lubomír Adam.

Branky: Štěpánek 3, Marx 3, Salaba, Házi, Šidák, Strauss – Brož z pen., Modrák, Proche.

KUNRATICE – VESEC B 2:6 (0:3)
Domácí se sešli v 15 lidech, mezi nimiž byli nově mladíci z Frýdlantu Pulec, Bartoš a Špáta, do branky přichází zkušený Martin Götz, také z Frýdlantu. Kunratice pravidelně trénují ve 14 hráčích a černé úvahy z loňska o zrušení jsou ty tam.

Branky: Provazník, Kožarik – Čížek 2, Vacek 2, Hůla, Fronc ml.

Vesec v sobotu 4. července od 15 hodin hostí na svém stadionu FK Hodonín, za který nastupuje i exligový borec Vladimír Malár, se zkušenostmi ze Slavie i Sparty.

DOKSY – FRÝDLANT 7:1 (3:1)
Bez sedmi hráčů absolvoval Frýdlant pěkný výlet o celkové délce 135 km. Trenér Ulihrach tak měl k dispozici tucet závodníků včetně několika hráčů béčka.
První poločas ale nevypadal špatně a po třech šancích Mazánek dokonce vstřelil branku. Za vedra ale Frýdlantským docházely síly a soupeř přidával góly až na sedmičku.

V sobotu 4. července hraje Frýdlant doma. Béčko od 10.30 hodin s Jiříkovem a od 14 áčko se Šluknovem.

JABLONNÉ – HODKOVICE 2:3 (0:2)
Jablonné mělo v úvodu několik šancí, ale špatně s nimi naložilo. Ve vyrovnané půli se prosadili jen Hodkovičtí. Nejprve Hradecký a po něm Škopan. Domácí byli s koncovkou na štíru a neproměnili ani čtyři sóla.

V brance Hodkovic zářil trenér Václav Bouška, který byl překonán pouze střelou do šibenice a z penalty. Vždy po zakončení Merenuse. Nakonec o výhře hostů rozhodl ke konci střídající Novotný, který se na trávník vrátil po delším zranění.

Hodkovičtí trénují jednou týdně a od úterý 12. července budou pokračovat tréninky dvakrát týdně.