Přesto řidičky a řidiči našich autobusů každý den plní svoji povinnost a snaží se s maximálním nasazením zajišťovat dopravní obslužnost v České republice.  Je to spojení pragmatických pojmů a emocí, které nyní vyjadřují to, co všichni zaměstnanci skupiny BusLine dělají.

Autobusové spojení se mnohdy stává tím posledním kontaktem se světem pro mnohé občany v regionech, které se nyní po vyhlášení nouzového stavu a karantény stávají ještě odlehlejšími než kdy před tím.

O to více si ceníme přístupu řidiček, řidičů, zaměstnanců garáží, administrativních pracovníků a manažerů, kteří navzdory obtížným podmínkám věnují nejenom pracovní, ale i svůj osobní čas snaze zajistit spolehlivé fungování autobusové dopravy. Uvědomme si, že chod státu a ekonomické fungování je závislé na tom, aby se lidé dostali do práce.

Všichni máme roušky, přestože bylo drama je sehnat, protože nám nikdo nedal ani kapesník. Snažíme se o maximální zajištění čistoty ve vozech, dodržujeme nařízení a doporučení hygieniků, ale zároveň tušíme, že nejbezpečněji by možná bylo zůstat doma. A přesto je záležitostí naší profesní cti, každý den se vrátit do práce a znovu vypravit stovky spojů pro tisíce občanů naší republiky.

Nejsem příznivcem patetických prohlášení, a proto ze srdce a s úctou všem našim zaměstnancům vzkazuji: Děkuji! Společně to zvládneme!

Jakub Vyskočil, jednatel a majitel skupiny BusLine