„Po pár stech metrech se mi začalo vepředu něco klepat, postupně víc a víc, myslel jsem si, že jsem píchnul," líčí Korytář. Zastavil a kola zkontroloval běžným pohledem, žádná ušlá pneumatika to ale nebyla, ani větev pod autem či podobné věci. „Tak jsem zase nasedl, ale začalo to klepat čím dál víc. Jel jsem proto do práce velmi pomalu."
Odpoledne pak zavolal Korytář známému mechanikovi a ten po pár metrech jízdy nechal auto zastavit s tím, že bude uvolněné kolo. Při obhlídce zjistil, že je povolených všech pět šroubů. „Řekl mi, že samo od sebe se to nemohlo stát, že je evidentní, že mi šrouby někdo přes noc povolil. Naštěstí jsem dojel v pořádku, ani jsem nevezl děti. Jen přemýšlím, kdo mi asi poslal takový vzkaz a jak si to mám brát."

Na policii se zatím Korytář nechce obracet. Podle něj nejsou na sídlišti, kde bydlí, žádné kamery a policie by tak podle něj těžko mohla někoho vypátrat. „Už mi několik lidí psalo, že si za to můžu sám, když si před jízdou nezkontroluji kola, ale kdo z nás to takhle pravidelně dělá? Podezření na nikoho nemám, stále doufám, že šlo jen o nějaký nejapný žert a ne o vážně míněnou věc," dodal Korytář.