Již podruhé za poslední týden proti sobě vyjely tramvaje

Už podruhé za poslední týden vyjely v Liberci dvě tramvaje proti sobě. Stalo se to opět u zastávky Lékárna. Od srážky cestující zachránil automatický zabezpečovací systém. Případ šetří drážní inspekce.

„Obvoďák" v novém, objednat se můžete třeba po internetu

Objednání jednoduše on-line formulářem nebo komunikace přes Skype? Se zcela novým konceptem přichází do Liberce síť ordinací praktických lékařů Moje Ambulance, jejíž nová pobočka našla od ledna letošního roku zázemí v prostorech obchodního centra Forum v centru Liberce.

Kriminalisté objasnili všechny loňské vraždy

V Libereckém kraji se loni stalo pět vražd a dva pokusy o vraždu. Krajským kriminalistům se podařilo všechny objasnit a zajistit pachatele.

Ze sportu

Na straně okresního sportu je popsáno vítězství libereckých fotbalistů nad Ústím. Přiblížíme přípravu fotbalistů Višňové a fotbalové zápasy v Hrádku. Určitě čtenáře bude zajímat úspěch sáňkařského veterána Halíře i vyřazení Dalmachu ve futsalovém poháru od okresních Gazel.

Z kultury - V Netopýrovi dojde i na kankán

Straussa opereta Netopýr je bohatá na slovní a situační humor. Představí se v ní operní i baletní soubor libereckého Divadla F. X. Šaldy. Dojde i na kankán. Inscenaci režíruje ji ředitel divadla Martin Otava. Poprvé ji diváci uvidí v pátek 1. února od 19 hodin.