Vítězné fotografie Espressivní fotosoutěže vystavuje liberecké multikino Cinestar. Diváci mohou snímky obdivovat až do poloviny března. Výstavu pořádá Nescafé Dolce Gusto ve spolupráci s fotografem Goranem Tačevski.

Autoři osmi vítězných fotografií, které vybral Goran Tačevski, blogerky A Cup of Style a další porotci, obdrží věcné ceny od Nescafé Dolce Gusto, ale také se mohou těšit na setkání s Goranem Tačevskim v jeho fotografickém ateliéru.

Vítězné snímky nafotili autoři Pavla Pokorná Světlíková, Marek Jarkovský, Zdeněk Kintr, Miroslav Čížek, Jan Veselý, Karel Hyťha, Kristýna Slavíková a Petra Navrátilová.

Goran TačevskiFotograf se věnuje komerční i nekomerční fotografii napříč všemi kategoriemi od módy přes portrét až po zátiší či produktové fotografie. Pracuje pro české i mezinárodní klienty, kromě ČR má exkluzivní zastoupení ve Francii a na dalších světových trzích. Jako jediný fotograf působící v ČR je několikanásobným držitelem cen z festivalu v Cannes, dále z festivalů Golden Drum Portorož, Epica, Eurobest, Louskáček, MIAF a mnohých dalších.

ESPRESSIVNÍ FOTOSOUTĚŽ. Vítězné fotografie vystavuje liberecké multikino Cinestar.

„Ojedinělý projekt byl pro mne velkou výzvou a potěšením již od samého počátku. To jsem však ještě neměl tušení, jaké krásné fotky budou lidé do soutěže zasílat. Kvalita a umělecká hodnota zaslaných fotografií mne opravdu překvapily. Závěrečný výběr těch nejkreativnějších fotek tak nebyl snadný. Děkuji tímto nejen všem autorům vítězných fotek, ale i všem ostatním soutěžícím, kteří se projektu zúčastnili. Pevně věřím, že takto kreativních konceptů bude v České republice i na Slovensku neustále přibývat," říká o soutěži fotograf Goran Tačevski.

Akce pokračuje soutěží s názvem „Espressivní odhalení" na facebookovém profilu firmy.

Výstava kromě Liberce probíhá ještě v dalších městech: Praze, Ostravě, Olomouci, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Plzni. Na Slovensku se bude jednat o Cinema City v Bratislavě, Cinemax v Žilině, Košicích a Nitře.