V půl sedmé večer byl hasičům ohlášen požár lisu v průmyslovém objektu v části obce Čtveřín (Doubí) nedaleko Turnova. Na místo vyjely 3 jednotky hasičů. Požár ještě před jejich příjezdem zlikvidovali zaměstnanci pomocí přenosného hasicího přístroje. 

V sedm hodin večer byli hasiči přivoláni na pomoc do části obce Hrubá Horka na Železnobrodsku. Zde došlo k požáru v doplňkové stavbě k rodinnému domu, kde byl umístěn kotel na tuhá paliva a uskladněno zahradnické vybavení. Hasiči požár zlikvidovali dvěma vodními proudy. Na nedaleko stojící roubený dům se požár nerozšířil. Předběžně odhadnutá škoda byla vyčíslena na 100.000 korun.

V 19:39 hodin vyjížděli profesionální hasiči z Jablonce nad Nisou k požáru v jednom z bytů v osmipodlažním panelovém domě v části obce Mšeno nad Nisou, ulice Mládí. Průzkum z chodby nevykazoval žádné známky hoření, dokonce ani termokamera neukázala zvýšené teploty. Z bytu ale nikdo neotvíral, a tak se hasiči dostali dovnitř díky výškové technice přes balkón. "Uvnitř byly nalezeny 2 osoby, které se nadýchaly kouře. Obě osoby  za asistence zdravotníků ihned vytáhli na chodbu, kde byla nadýchaným poskytnuta kyslíková terapie a další zaléčení posádkou ZZS," informovala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Požár se omezil pouze na jídlo v hrnci a nerozšířil se ani na kuchyňskou linku. Škoda je tedy nulová.

Ve 23:44 hodin přijali na operačním středisku hasičů zprávu o požáru porostu na železničním náspu v katastru Hrádku nad Nisou. Požár byl zlikvidován dvěma vodními proudy.

Dnes v časných ranních hodinách (ohlášeno 2:50 hodin) zasahovali profesionální hasiči z České Lípy a dobrovolní hasiči z Doks 2 - Staré Splavy u požáru stánku se suvenýry v části obce Staré Splavy. Požár byl ohlášen pozdě a v době příjezdu hasičů byl objekt velikosti 4x2 metry požárem zcela zničen. Příčina i výše škody jsou předmětem šetření.

Ve 3:45 hodin byli povoláni liberečtí profesionálové společně s dobrovolnou jednotkou Liberec - Růžodol I k požáru v bytovém domě v ulici Husova. Šlo o požár uskladněného materiálu na chodbě před vstupem do bytu. K žádnému zranění u této události nedošlo.