Pro Liberec je to čtvrté vítězství v řadě a dnes od 20 hodin si může aktuální formu prověřit v Harcově Český pohár s ligovou Spartou Praha.

Zlej se(n) Liberec - Jerigo 1994 Plzeň 7:4 (6:3)

Plzeň sice vycházela z kvalitní obrany, ale Liberec za prvních pět minut vedl 2:0. Hosté otevřeli hru a při dvou horších bránění domácích dokázali srovnat. Zlej se(n) byl však ve všech činnostech lepší a do poločasu Plzeňským přidal další čtyři branky. „Plzeň srovnala po dvou neshodách naší obrany, takže jsme jí vlastně dva góly darovali," potvrdil kapitán Liberce Pavel Bína. V úvodu druhé půle sice hosté snížili, ale to bylo vše. Naopak Liberec pokračoval v dobré a útočné hře, které chyběla jen lepší koncovka. Hosté v závěru přistoupili k power-play a Liberečtí zkoušeli třikrát přes celé hřiště trefit prázdnou bránu. Povedlo se to jen Novotnému. „Ve druhém poločase jsme nebyli tak produktivní jako v prvním. Přesto jsem kontrolovali hru a nepřipustili bodovou ztrátu. Forma se navrací, dobře bráníme, zavíráme střed hřiště a celkově dodržujeme taktiku. Uvidíme, co Sparta…," dodává „Binič."

Branky: 2. Soběslav (Bernát), 6. Žoček (Bína), 10. Benek, 12. Němec, 13. Bernát, 18. Vlach (Novotný), 38. Novotný (Bína) 7. Bendl z pen., 8. a 22. Bednář (Pekník), 19. Vohrna. Liberec: Soukup - Vlach, Bína, Soběslav, Novotný - Bernát, Benek, Němec, Žoček, Děkan.