Hattrick Klímy byl základ úspěchu libereckého nováčka v Kadani. Po osmi kolech tak Zlej se(n) poskočil na první příčku tabulky!

Betis Kadaň - Zlej se(n) Liberec 6:10 (2:5)

Než se Liberečtí po tříhodinové cestě rozkoukali, prohrávali z první šance domácích. „Po našem naivním bránění při rohových kopech jsem dvakrát inkasovali. Soupeř měl střelce Koptu, nacvičené signály ze standardek a také sehranou power-play, kterou hrál od závěru poločasu prakticky stále," uvedl kapitán Liberce Pavel Bína.

Hosté podali komplexní a kvalitní výkon, zejména pak Ondřej Soběslav, který se dostává do dobré futsalové formy. Druholigovou premiéru si úspěšně odbyl Bohata a v útoku se dařilo Klímovi. Zajímavé bylo, že pokaždé, kdy měl Betis míč, šel do pěti hráčů do power-play.

Liberec si však náskok nedal vzít a v obou poločasech zaznamenal po pěti gólech. „Byl to soupeř, který nás nepřesvědčil. Jen vyčkával a snažil se být nebezpečný po nástřelech na bránu," dodal Bína.

Zlej se(n) Liberec je v semifinále Českého poháru, kde ho čeká mužstvo absolutní české špičky Benago. Zápas se odehraje dnes, 21. listopadu, od 19.30 hodin v harcovské hale.