Crazy Girls zdolaly těsně hostující Střešovice, přestože se utkání ve třetí třetině po náskoku domácích 3:0 ještě zdramatizovalo.

Hned po zahájení předvedla domácí trojice Veidlová, Mlejnková a Kabeláková krásnou akci, ale míček bránu minul. V dalším průběhu Crazy nevyužily přesilovku, ale za dvě minuty Nikola Bursová dorazila střelu Mlejnkové na 1:0. Druhý za chvíli opět přidala Bursová po asistenci Veidlové. Ve druhé třetině začal Tatran více napadat a gólmanka Klabanová byla více zaměstnaná. Řadu akcí Střešovic překazila a navíc Šárka Mlejnková zvýšila na 3:0. Jenže o pár sekund později využila Kramperová špatnou rozehrávku domácí obrany a snížila na 3:1.

Do třetí třetiny Crazy Girls vstoupily odhodlaně, ale po čtyřech minutách se trefila do brány domácích Rybínová. Za chvilku dokonce Zabavská vyrovnala na 3:3 a utkání začalo být velice napínavé. Naštěstí domácí byly více aktivní a brzy kontrovaly Shamaninou, k níž v 52. minutě přidala pátý gól Marcela Urbanová. Drama ale ještě nekončilo, protože Střešovické dokázaly využít přesilovku a snížily. Utkání tak stále bylo až do posledních vteřin dramatické, ale domácí bojovnice náskok uhájily.

Branky (asistence): 16. Bursová (Mlejnková), 18. Bursová (Veidlová), 39. Mlejnková (Veidlová), 49. Shamanina (Havlíková), 52. Urbanová (Hanušová) 39. Kramperová, 45. Rybínová (Matěvosova), 47. Zabavská, 55. Köhlerová (Nemravová).

Další utkání odehrají Crazy Girls v sobotu 23. ledna opět doma na ZŠ Dobiášova již od 15.30 hodin proti Elite Praha.