Zlato a titul Mistryň republiky získaly Eliška Bezděková a Tereza Teplíková v kategorii Doubles Freestyle Pom Peewee a v Doubles Freestyle Pom Junior vyhrály Adéla Šponarová společně s Bárou Hladíkovou. Ve stejných disciplínách opanovaly cheerleaderky z A-STYL Dragons i druhá místa, stříbro dále cinklo v kategorii Group Stunt Peewee L1 a bronz v Group Stunt Allgirl + Coed Senior L5. „Vždy svým svěřencům říkám, aby si vystoupení užili na maximum. Medaile jsou pro nás nejenom třešničkou na dortu, ale hlavně motivací dál na sobě pracovat,“ svěřila se Nikol Smiley, trenérka A-Stylu.

Být nejlepší znamená ze sebe vydat to nejlepší. „Soutěž byla vyvrcholením celé sezóny pro malé divize a na jednotlivých vystoupeních jsme pracovali zhruba půl roku. Ze začátku jsme se soustředili na kondičku a techniku, teprve pak pilovali sestavy,“ dodala trenérka. Nutno říci, že všechny skupinky z A-STYL Dragons, které se sportovní události zúčastnily, trénovaly nad rámec svých týmových tréninků, juniorská dua si dokonce musela vymyslet sestavu sama.

A jaké jsou další vyhlídky? „Momentálně vrcholí přípravy na Mistrovství ČR týmových divizí v cheerleadingu, které je vstupní branou na Mistrovství Evropy. My samozřejmě u toho budeme chtít být a poprat se o ta nejlepší umístění,“ uzavírá Nikol Smiley.