„Zájemci budou mít jedinečnou šanci otestovat zdarma, po oba dva dny, kola AGang. Půjčovat je budeme vždy na hodinu. Za tu dobu zvládne každý projet třeba Rapický okruh nebo Jindřichovický hřeben," láká milovníky kol zakladatel Singltrek pod Smrkem Tomáš Kvasnička.

Praktické informaceKdy: 7. a 8. září 2013, denně od 10.00 hodin, v neděli do 18.00 hodin
Vstupné: zdarma
- Testování kol AGangkolo - na hodinu zdarma vám personál půjčí po podpisu smlouvy k pronájmu, podmínkou je předložení dvou dokladů
- Půjčení kolapůjčení/testování kola na celý den, cena je 480 Kč
- Škola pumptrekuzamluvte si místo co nejdřív po příchodu u personálu Singltrek centra

Zlepšit si během několika desítek minut své bikové dovednosti můžou návštěvníci také na pumptreku, tréninkové dráze s různými oblouky a sklony. Škola pumptreku bude oba dva dny zdarma, pro dospělé od 10.00 do 10.45 hodin a pro děti 14.00 do 14.45 hodin. Zájemci by si měli včas zamluvit místo.

Dlabanec a kapely

Malí i velcí návštěvníci se můžou těšit na ukázky horské služby a vodních záchranářů Water Rescue Liberec. Předvedou své vybavení, pro děti postaví lanovku ke svezení, na programu jsou ukázky potápění i způsoby ošetření různých zranění. Veřejnost dostane také šanci prohlédnout si vybavení sanity.

Pohodový víkend si můžete dopřát i s dobrým pitím a dobrým jídlem, které zdejší kuchař vaří ze skvělých regionálních surovin. V sobotu, až do pozdních nočních hodin, doladí atmosféru festivalu hudební vystoupení kapel různých žánrů.

Blanka Daníčková