Pampuch team Liberec Avast! - Liberecké Gazely 6:4 (3:1). Pampuch přivítal Gazely a v případě vítězství by se již výrazně přiblížil ke konečnému prvenství v soutěži. Rozhodně je ale nečekal lehký úkol. Hned v 1. minutě totiž otevřel skóre Donát a domácí rázem museli dotahovat. Pampuch zabral a v 10. vyrovnal Abrahám, na jehož branku navázala posila z Prašivek Jícha, který ve 14. a 16. minutě poslal domácí do vedení 3:1.

Úvod druhého poločasu vyšel lépe favoritovi a Abrahám ve 29. zvýšil na 4:1, poté trošku polevil a Donát snížil. Ve 38. Abrahám zkompletoval hattrick a minutu po něm Broschinský zvýšil na 6:2. Posledních deset minut se sice Gazely snažily s výsledkem něco udělat, ale dokázaly pouze snížit díky Hrdličkovi a Donátovi, který také zaznamenal hattrick. Branky: Abrahám 3, Jícha 2, Broschinský Donát 3, Hrdlička.

FC York Liberec - Makro Liberec 5:9 (4:5). Druhé Makro se utkalo s pátým Yorkem, pro který to byla asi poslední šance, jak se mohl vrátit do bojů o medaile. Začal velice dobře a Starý ve 4. minutě skóroval, o dvě minuty zvýšil na 2:0 Štěpánek. V 7. ovšem Landyš pěknou střelou snížil. Poté domácí svého soupeře svírali na jeho polovině a odměnou jim byla branka Krejčíka. Hosté ale zapnuli na plné obrátky, snížil Hanzlík, o minutu později vyrovnal Dvořák. V 19. Landyš poslal Makro poprvé do vedení, ale Starý za minutu vyrovnal.

Poslední slovo prvního poločasu měl hostující Hájek, který opět vrátil vedení na stranu Makra. Úvod II. poločasu ještě patřil domácím a Krejčík dokázal ve 26. vyrovnat na 5:5. Hosté pomalu přebírali iniciativu a Landyš ve 29. zkompletoval hattrick a poslal Makro znovu do vedení, navíc o minutu později stejný hráč zvýšil na 7:5. Tyto trefy se nakonec ukázaly jako klíčové. Domácí již nedokázali překonat gólmana Makra Vondráčka a hosté navíc přidali ještě další dvě branky díky kapitánu Andršovi. Branky: Starý 2, Krejčík 2, Štěpánek Landyš 4, Andrš 2, Hanzlík, Dvořák, Hájek.

FC Prašivky Liberec B - Al- chajda Liberec 5:10 (2:4). V souboji zespodu tabulky dostal v 1. minutě domácí do vedení Kosiewicz. Za chvilku vyrovnal Pavlů Miroslav. V 5. poslal hosty do vedení jeho bratr Michal, v 10. však vyrovnal opět Kosiewicz. Konec poločasu vyšel Al- chajdě, do vedení ji poslal Brabenec a po něm na 4:2 zvýšil Miroslav Pavlů.

Toto poločasové vedení zřejmě rozhodlo o vývoji utkání. Kosiewicz sice ve 27. docílil hattrick a snížil na 3:4, poté hosté v rozmezí pěti minut vstřelili čtyři branky a bylo rozhodnuto. Domácí sice ještě snížili díky Kulhavému a Kosiewiczovi, poslední slovo měl však hostující Tvrzník a dvěma brankami rozhodl o konečném vítězství ve prospěch Al- chajdy. Branky: Kosiewicz 4, Kulhavý Pavlů Miroslav 2, Pavlů Michal 2, Tvrzník 2, Jaroš, Meyer, Hromádka, Brabenec.

TTNF Liberec B - PRINTMAX 15:2 (7:1). Čtvrtá rezerva TTNF bojující ještě o druhé a třetí místo přivítala značně oslabený Printmax. Ihned od začátku udávali tempo hry domácí a díky Volkovi a Drašnerovi rychle vedli 2:0.

Celý poločas se hosté trápili a domácí si s chutí zastříleli. Těsně před koncem poločasu svítilo na ukazateli hrozivých 7:0, až poté se pěknou střelou prosadil hostující kapitán Jon. Úvod II. poločasu začali domácí stejným náporem jako ten první a rychle vedli 10:1. Poté se znovu krásně trefil Jon a snížil na 2:12. Domácí ještě přidali další tři branky a zrodil se krutý debakl. Branky: Haunold 4, Drašner 4, Oberreiter 3, Volek 2, Jirsa, Tóth Jon 2.

Nord Servis Liberec 1993 - Greens Liberec 4:2 (2:0). Třetí Nord Servis musel vyhrát, aby nepřenechal třetí příčku rezervě TTNF. V úvodu se hrál opatrný futsal s minimem šancí na obou stranách. Až v 15. minutě poslal do vedení Nord Servis Jahoda, o chvíli později zvýšil na 2:0 Halama a vypadalo to na pohodlné vítězství.

Úvod druhé půle vyšel lépe hostům a Jedlička ve 28. snížil na 1:2. Ve 35. rezerva Greens dokázala dokonce vyrovnat na 2:2 díky Ladislavu Severýnovi. Domácí se však s bodem nespokojili a do svého soupeře se doslova zakousli. Odměnou jim nakonec byla branka Schejbala, který vrátil vedení na stranu domácích. Těsně před koncem zápasu pečetil vítězství Halama. Branky: Halama 2, Jahoda, Schejbal Jedlička, Severýn.

Inter Interma Liberec B - GRUPS C.F. Liberec 6:5 (1:4). Poslední Grups přivítali ve čtyřech hráčích do pole rezervu Intermy, která asi chtěla vyrovnat síly a nastoupila také pouze se čtyřmi hráči, navíc v brance musel zaskočit hráč z pole. Jako první se v 10. minutě prosadil hostující Resl, který o minutu později zvýšil na 2:0. V 15. Hertík zvýšil na 3:0 a rodilo se překvapení kola. Poté sice snížil Klenovič, poslední slovo měl ale Pikous, který zvýšil na poločasových 4:1.

Ve druhém poločase se v brance prohodili otec se synem Vargovi a začaly se dít věci. Během pěti minut vyrovnal na 4:4 Klenovič, který zaznamenal všechny branky domácích. Poté sice Hertík vrátil hostům vedení, na body to ale nestačilo. Interma otočila vývoj utkání ve svůj prospěch a nakonec se štěstím zvítězila díky brankám kapitána Scheuflera. Branky: Klenovič 4, Scheufler 2 Resl 2, Hertík 2, Pikous.