Další z úspěšných galavečerů bojových sportů s názvem Night of Warriors, který má pod taktovkou liberecký Martin Berka z BFC Liberec, se uskuteční v sobotu 12. března. Podeváté hostí liberecká Home Credit Arena galavečer bojovníků. Ve zbrusu novém ringu se představí nejlepší bojovníci domácích klubů BFC Liberec a Iron Fighters Jablonec v soubojích proti vyzyvatelům z celého Česka i zahraničí. Zápasů bude celkem jedenáct. Jako obvykle se můžete těšit na zápasy v boxu, K1 i MMA.

Večer bude mít hned dvě vyvrcholení. Jedním bude souboj v MMA o českého šampiona WKN, kde Makhmud Muradov bude moci potvrdit své ambice účastnit se turnajů v těch nejprestižnějších organizací a jeho protivník Tomáš Kužela, který je při absenci Karlose Vémoly jednička váhy do 84 kg, je tím pravým, kdo by mohl Makhmudovi jeho plány oddálit.

Další vrchol večera bude jistě účast Tomáše Hrona jakožto nejúspěšnějšího Čecha atraktivní těžké váhy v K1. Tomáš tentokrát změří své síly s polským Jakubem Kozerou.

Dále bude k vidění zápas dvou legend Ivana Ivanky st. a Luboše Vrňaty. V K1 se již tradičně představí domácí borci Fibich, Kareš, Vinš, Příslupský.

Předzápasy začínají v 18 a v 19 hodin odstartuje hlavní program večera. Vstupenky zakoupíte na pokladnách v Rotundě v areálu Home Credit Areny a v síti Ticketpro již od 200 Kč.