Souboj celků ze středu extraligové tabulky florbalu žen vyhrála štika letošní sezóny, když měla štěstí v samostatných nájezdech. Liberecké tak mají z domácího prostředí bod. Crazy Girls jsou sedmé, soupeřky je předstihly na 6. místo právě o ten jeden bonusový bod, získaný z nájezdů.

Ve vyrovnaném utkání byly šance na obou stranách, přesto se do vedení dostaly Pražanky Radovou. Svěřenky Lenky Bartošové dokázaly reagovat na samém začátku II. třetiny Loudovou. Elite však po pěti minutách šly opět do vedení, které v závěru třetiny vymazala Klára Leierová. Ve třetí třetině se hra výrazně zrychlila a hráčky přitvrdily. Víc šancí mělo Elite, naštěstí pro Crazyny je nevyužilo. O vyrovnanosti utkání svědčí i fakt, že gól nepadl ani v prodloužení. Rozhodovaly nájezdy, které ovládlo Elite Praha navzdory výbornému výkonu brankářky Klabanové v celém utkání. Bonusový bod hostům zařídila jejich kapitánka Tereza Chvátalová.

Branky: 21. Loudová, 38. Leierová 11. Radová, 26. Miklíková, Chvátalová. Vyloučení: 1:1, bez využití. Zásahy brankářek: Klabanová 26 Gécová 16.

V sobotu 30. ledna zajíždí Liberec k dalšímu extraligovému duelu do Olomouce.