Na Spirit Cheer Cupu v Plzni získalo jediné zastoupení A-stylu zlatou medaili v kategorii Group stunt peewee (malá akrobatická skupina dětí). Ve vítězném týmu Sparks reprezentovaly Andrea Hadáčková, Tereza Kotalová, Lucie Kropáčková, Adéla Šponarová a Anna Voháňková. Svůj skvělý výkon plný techniky a úsměvů se pokusí zopakovat i tuto sobotu na soutěži Cheer Cup Brno, kde bude mít A-styl již zastoupení ve všech věkových kategoriích.

Mnohem větší výpravu dovezl A-styl na soutěž v hip hopu, která se konala v Hradci Králové. Největší úspěchy slavili Liberečtí v kategorii juniorů (12 15 let). V obrovské konkurenci 97 sólistů bodovali: 1. Bára Procházková, 2. Monika Dlabolová, 3. Filip Hanus. Z devíti malých skupin se na medailové pozice prosadily všechny tři z A-stylu: 1. Refresh lektora Lukáše Jakubce, 2. The Beat Shakers lektorky Evy Minaříkové, 3. Emlovers lektorky Lucie Maděrové. Dále se o medaile postarala bronzová dětská skupina Lukáše Bernátha, která na soutěž vyjela úplně poprvé. Poslední cenné kovy přidala do sbírky A-stylu dospělá kategorie: 2. místo ve skupinách a 2. a 3. místo v sólech.

Pro mnohé tanečníky A-stylu to bylo poprvé, co se předvedli na soutěži a zvládli to na výbornou. Hiphopeři z A-stylu teď trénují na další soutěž, která se koná v Praze.

CHEERLEADERS V PLZNI. Získaly zlaté medaile.