Letošní Aquaphonic zaměřili organizátoři na českou taneční scénu, ze které vybrali to nejlepší z elektronické hudby. „Hlavní scéna bude umístěna ve velkém sále Domu kultury Liberec, kde bude instalován silný zvukový aparát a světelná show doplněná videoprojekcí," informovala za organizátory Darina Boumová.

Na Excelent main stage, tedy v hlavním sále kulturního domu vystoupí nejoblíbenější česká DJka Lucca, jejíž jméno nechybí na žádné větší akci či festivalu v Čechách i v cizině. Dále vystoupí Chris Sadler, rezident vyhlášené noci Climax v pražském klubu Roxy. Poprvé se zde představí Golpe, který hraje na řadě velkých zahraničních festivalů.

TŘI TANEČNÍ STYLY POD JEDNOU STŘECHOU

Milovníci drum and bassu to nebudou mít z hlavního sálu daleko. Pixie, Bifidus Aktif, Erboo & Akira, Arhem, liberecká sestava Monkey Boom Crew a další zahrají na malé scéně Spot clubu, který je též součástí Domu kultury Liberc(prostory bývalého klubu Maximal).

Poslední stage bude patřit hudebnímu stylu house. Zde zazáří například legendární DJ Bidlo nebo Tokátko.

Letošní novinkou pro návštěvníky je možnost zakoupení zlevněné vstupenky pouze na SPOT D´N´B STAGE za 150 korun nebo lístku s neomezeným vstupem na všechny tři stage za 279 krorun. Oficiální after party proběhne v libereckém Spot clubu.