STATUS QUO JSOU PŘED BOBEM DYLANEM

„Americký časopis ve svých kritériích hodnotí cenu umělce, počet prodaných vstupenek nebo počet koncertních zastávek. Na prvních pět míst seřadil Guns N’ Roses, Justina Biebera, Kanye Westa, Red Hot Chilli Peppers a Marca Anthonyho. Pětadvacátá příčka pro Status Quo je tak velmi prestižní. Až za nimi se umístili například Bob Dylan, Nickelback nebo Ringo Starr,“ říká spolumajitel Benátské! Petr Pečený.

Jubilejní 25. ročník hudebního festivalu Benátská! začal 27. července v Liberecké části Vesec. Na snímku je Gambrinus stage.
FOTO: První den Benátská! 2017 bavili Nagy, Wohnouti a Těla

HABERA NA PODRUHÉ!

Zatímco Britové přijedou na festival poprvé, další festivalová hvězda Pavol Habera na Benátskou dorazí podruhé.
„Vybrali jsme si ho znovu, protože se tam celé kapele líbilo a pořadatelé jsou zkušení profíci. A co tam zahrajeme? Není třeba to příliš okecávat. Přijedeme s největšími hity a společně s fanoušky se pobavíme a oslavíme festivalové výročí. Vlastně to bude poslední tečka za naším vyprodaným turné,“ přiznává Habera.

Přípravy areálu pro jubilejní 25. ročník hudebního festivalu Benátská! pokračovaly 25. července v liberecké části Vesec. Festival proběhne od 27. do 30. července.
Benátská začíná zítra. Přípravy už vrcholí

LIBERECKÉ MLÁDÍ HÝBE ČESKÝM POPEM

Jeden z největších českých open airů dá letos prostor i tamějšímu a stále vícesílícímu hudebnímu fenoménu z Liberce: mladé generaci hudebníků, kteří v poslední době hýbou českým popem a umisťují se na předních příčkách českých rádií. Patří mezi ně například Sebastian, Lipo, Atmo Music, Jakub Děkan nebo Paulie Garand.