První ročník studentského dne a první narozeninová oslava libereckých The Scoffers se prý náramně vyvedla. Na večírek do Vlaku loni dorazilo 170 platících návštěvníků, takže se kapela opět rozhodla uspořádat podobnou party.

Druhý ročník studentské události v sobotu 17. listopadu kromě oslavenců The Scoffers nabídne rockovou bandu In Touch ze Železného Brodu a metalové Coders ze Žďáru nad Sázavou. Začátek v 19.30 a vstupné je 70 korun.

Úspěšné jamování

„Kapely jsme vybrali tak, aby večer postupně gradoval až do posledního tónu. Zajímavostí bude určitě i VJing (pozn. red. vizuální show) který bude po celou dobu akce," slibuje basista Scooffers.

„Moc nás vysoká návštěvnost potěšila a je pro nás velkou motivací akci zopakovat," řekl organizátor Vojtěch Růzha, basák The Scoffers.

STUDENT´S DAY vol. 2 & 2. narozeniny The Scoffers

koncert tří kapel

Kdy: sobota 17. listopadu od 19.30

Kde: Klub Vlak, Liberec

Kapely:

The Scoffers

In Touch

Coders

Vstupné: 70 Kč

Na minulém ročníku zahráli turnovští Big Fish Gone, projekt beatboxera Mirase Sektor 14 a samozřejmě Scoffeři. „Po koncertech následovalo jamování, do kterého se zapojili i muzikanti z publika, kterých tam nebylo málo," popisuje Růzha.

Stárplej a Benátská

The Scoffers za rok stihli vyhrát soutěž regionálních kapel Stárplej, zahráli si na Benátské noci a mnoha dalších akcích a natočili také pět demo nahrávek, které si mohou fanoušci poslechnout na jejich bandzonu.

„V kapele je toho nového hodně, ale zatím nebudu nic prozrazovat, uvidíme, jak se věci budou vyvíjet po Novém roce. Nechceme teď nic zakřiknout, vše je ve fázi vyjednávání. Prásknu jen, že

určitě fanoušci mohou počítat s klipem," dodal zpěvák Tomáš Pospíšil.

Do konce roku Scoffeři zahrají v Hard Rock Café v Praze a těsně před Vánoci plánují dárek svým příznivcům v podobě unplugged koncertu.