Takovou party Lidové sady dlouho nezažily. Wohnouti beznadějně vyprodali velký sál už několik dní před koncertem.

WOHNOUTI vyprodali Lidové sady. Na narozeninovém koncertě na nich řádilo devět stovek fanoušků.Playlist byl tentokrát dost specifický. Dostalo se i na starší kusy. Prvních osm písniček šlo popořadě podle alb. Z každého jedna.

Na narozeninovém koncertě zazněly i na písně, které Wohnout na koncert většinou nehrají, například Zlej prcek, Hamoun, Šaman, Marie Gabrrrhelová, Svatozář nebo Popojedem.

Klienti a Laskonky

Převládaly však hitovky z posledních dvou alb – Našim klientům, které bylo mimořádně úspěšné a kapelu vyšvihlo do postavení na hudební scéně, ve kterém se dnes nachází, a zatím poslední osmé řadovky Laskonky a kremrole.

Skupina překvapila novými aranžemi, takže písně zněly jinak než na studiových deskách. Kvůli netradičnímu playlistu se bohužel nedostalo na oblíbenou hitovku Dobrý den, pane Kohák, což byla škoda, jelikož tato pecka patří k nejlepším kusům.

Některé songy se dočkaly historických výkladů, za jakých okolností vznikly.

Na poslední desce Laskonky a kremrole kapela výrazně změkla. Hraje více popově, což je patrné hlavně v hitu Barbíno?, který se kvůli světoznámé firmě panenek musel přejmenovat, protože výrobce upozornil na autorská práva.

Klubové koncerty

WOHNOUTI vyprodali Lidové sady. Na narozeninovém koncertě na nich řádilo devět stovek fanoušků.Honza Homola v listopadu v rozhovoru Deníku řekl, že mají raději menší komorní klubové koncerty, protože ve velkých halách jejich show tolik nevyzní. Potřebují být v kontaktu s publikem. Tentokrát na ně pařilo devět stovek fanoušků a večírek se vydařil.

Dá se říci, že by severské publikum mohlo křepčit více, ale tančily i části zadních řad, což je na Liberec úspěch.

Nekomerční špička

Wohnout si za dvacet let své slávy ponechali svůj specifický sound, texty, hříčky i vyznění tvorby. Ubrali s přehnanou výslovností, což jim svědčí a většinou se jim podaří nahrát velmi hitové album. V Česku nepatří ke komerčním kapelám, přesto na ně chodí stovky fanoušků. Řadí se k naší rockové špičce. V roce 2013 také mile překvapili unplugged šňůrou.

Hrají dvacet let ve stejné sestavě a už jsou vyhraní a je vidět, že je koncertování i nahrávání stále baví.

Setlist v LiberciCundalla, Zlej prcek, Gramofon, Psí píseň, Ganga, Kapela na šňůře, Hledáme zpěváka, Díky moc, Volali, Sejkonopí, LSD, Dům bez oken, Hamoun, Rayda, Zajíci na měsíci, Pepíčci, Gastrosexuál, Barbíno?, Šaman, Popojedem, Fanynka, Bublina, Svatozář, Dobrý ráno
Přídavky: Marie Gabrrrhelová, U nás na Nouzově, Banány, Svaz českých bohemů