Vychytaná světelná show, vtipné taneční kreace, největší hity i pár novinek, výrazný zpěv a charakteristická trubka. To byl koncert pražské kapely Mig 21 v jabloneckém Woku.MIG 21 v jabloneckém Woku v říjnu 2012.

Pětice muzikantů na pódiu dost řádila. Jiří Macháček propotil dvě košile a publikum nadšeně tančilo a sem tam projevilo i slušnou znalost textů. „Máma se vrací, máma se vrací, máma se vrací…," hřmělo klubem při stejnojmenné písni.

Velký úspěch měl také hit z filmu Muži v naději Chci ti říct s chytlavým refrénem. "Chci ti říct že mám tě rád, že miluju tě jako blázen, chci si nechat tetovat, jen jméno tvé, chci vypít bazén vody, kterou plavala si, zasadit si tvoje vlasy rozfoukat je do ulic, chci ti říct že rád tě mám víc."

Trumpetista Pavel Hrdlička měnil na pódiu visící rekvizity podle nálady písniček: smajlík, srdce, mrak…

Během večera došlo na všechny známé skladby: Venkovan kluk, Tančím, Malotraktorem, Slepic pírka, Nocí půjdu sám. Frontman si také pozval na pódium tři fanynky, které předváděly scénický tanec.

Vysvětlil také název turné Migem k lidem. Nejprve se jmenovalo Migem k Bohu blíž. „Dozvěděli jsme se, že i narychlo založená církev se bude moci ucházet o svůj podíl v církevních restitucích," vysvětloval Macháček, proč chtěl založit církev.