Kino Radnice Jablonec: 8. a 10. listopad LÁSKY ČAS, 17.30. Jeden z nejmilejších, nejzábavnějších a nejpozitivnějších filmů letošního roku, který napsal a natočil Richard Curtis – tvůrce filmů Láska nebeská, Notting Hill a Čtyři svatby a jeden pohřeb. V Hlavních rolích: Rachel McAdams, Domhal Gleeson, Bill Nighy a další.

Kino Radnice Jablonec: 8. a 10., 11. listopad THOR: TEMNÝ SVĚT, 20.00. V další velkolepé marvelovské adaptaci navazující na události filmu Avengers usiluje asgardský bůh hromu Thor o mír v celém vesmíru. Tváří v tvář mocnému nepříteli, mocnějšímu než samotný Odin a celý Asgard, se musí Thor vydat na nebezpečnou cestu…

Kino Radnice Jablonec: 9. listopad THOR: TEMNÝ SVĚT, 16.00.

Kino Radnice Jablonec: 9. listopad ZATAŽENO, OBČAS TRAKAŘE 2, 13.30. Nové animované dobrodružství geniálního vynálezce Flinta, jeho přátel a jeho nezkrotných přístrojů… Na malé i velké diváky čeká setkání s čipernými okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru.

Kino Radnice Jablonec: 9. listopad TOSCA, 18.45. Milostná touha a politické intriky rozehrávají dramatickou partii, jejímiž protagonisty jsou Patricia Racette jako žárlivá diva, Roberto Alagna jako malíř Cavaradossi a George Gagnidze jako zlosyn Scarpia. Pucciniho veristické dílo v režii Luca Bondyho diriguje Riccardo Frizza.

Kino Radnice Jablonec: 10. listopad PTAČÍ ÚLET, 15.00. Humorný dobrodružný animák o dvou odvážných krocanech, kteří vymyslí ambiciózní plán, jak zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu jednou provždy!

Kino Junior Jablonec: 8. listopad ŽENA V KLECI, 17.30. Brilantní severská detektivka s hutnou atmosférou, napínavá od začátku do konce. První z řady úspěšné dánské série záhadných detektivních případů, která v Čechách vychází pod názvem Oddělení Q, podle bestsellerů Jussiho Adlera-Olsena.

Kino Junior Jablonec: 8. listopad MACHETE ZABÍJÍ, 20.00. Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý elitní agent je najatý americkou vládou, aby zlikvidoval šíleného obchodníka se zbraněmi (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu a zabránil tak celosvětové anarchii. Režie, jak jinak než Robert Rodriguez.

Kino Junior Jablonec: 9. a 10. listopad MACHETE ZABÍJÍ, 17.30.

Kino Junior Jablonec: 9. a 10. listopad ŽENA V KLECI, 20.00.

Kino Junior Jablonec: 10. listopad PŘÍBĚHY ZVÍŘÁTEK, 16.00. Pásmo pohádek pro nejmenší.

Kino Jas Tanvald: 8. a 9. listopad HUSITI, 17.00. Nová česká animovaná komedie, která mění dějiny. České dějiny z trochu jiného pohledu. Jednotlivé postavy namluvili J.Lábus, O.Kaiser, V.Preiss a M.Eben a další.

Kino Jas Tanvald: 8. a 9. listopad LÁSKY ČAS, 19.30. Britská romantická komedie od tvůrců filmů Notting Hill, Láska nebeská a Čtyři svatby a jeden pohřeb. Co kdyby se dalo žít nanečisto?