Akcent Liberec je vokální skupina, která v Liberci funguje už více než 10 let. V roce 2011 vydala své první CD Play it. To se tento pátek dočká křtu svého mladšího sourozence. Přestože zpěváci se sbormistryní Helenou Krasnickou vyrážejí koncertovat nejen za hranice Libereckého kraje, ale i ČR, za svou domovskou scénu považují liberecké Experimentální studio, kde také samotný křtící večer a koncert tento pátek proběhne. Akce začíná v 19.30 hodin

Téměř přesně čtyři roky uplynuly od natočení a křtu akcentí prvotiny Play it. Liberecká vokální skupina v jejich průběhu nezahálela a nazkoušela celou řadu nových písní do svého pestrého repertoáru. Právě ty najdou fanoušci na novém CD. Na koncertě spojeném se křtem nové desky vystoupí jako host další liberecká stálice, kapela Exil 51, která představí svůj úspěšný akustický set. "Koneckonců, členská základna obou uskupení se sympaticky prolíná," poznamenala sbormistryně Helena Krasnická.

Na novém CD posluchači najdou písně, které, jak jsme se dozvěděli, postrádali na naší prvotině, zároveň se ale dočkají i repertoárových novinek, z nichž některé dokonce na libereckých koncertech ještě nezazněly.