Starší žáci se konečně rozstříleli, ale ani sedm branek nestačilo na tým z Poděbrad. Mladší bojovali v devíti hráčích v poli a vítězství jim uteklo o dvě minuty, když v 58. minutě zápasu upravily Poděbrady na konečných 6:6. Jediný vítězný zápas tak sehráli opět nejmenší zástupci klubu HC Frýdlant v Lomnici.
Junioři: HC Frýdlant – HC Nová Paka/Jičín 1:2 (1:0, 0:2, 0:0). Hosté byli ze začátku aktivnější a často zatlačili domácí do jejich obraného pásma. Přestože sestava frýdlantských juniorů nebyla úplná, dokázali se střelecky prosadit jako první. Po nahrávce Žmolila a asistenci Dvořáka se krásně trefil Smrž. Ve druhé třetině domácí zaspali, přestali bruslit a soupeř dokázal na začátku druhého dějství během tří minut otočit stav. Třetí třetina byla ukázkou tlaku útočníků a dobrých výkonů brankářů na obou stranách. Domácí přestáli téměř dvouminutové oslabení tří proti pěti, kdy je podržel brankář Blažek. Závěr třetiny patřil frýdlantským borcům, ale ani závěrečná hra v šesti hráčích v poli nepomohla.

Branka a nahrávky: Smrž (Dvořák, Žmolil).
Dorost: HC Česká Lípa – HC Frýdlant 5:3. Starší žáci: HC Poděbrady – HC Frýdlant 14:7. Mladší žáci: HC Poděbrady – HC Frýdlant 6:6. Přípravka (r. 2004): HC Lomnice – HC Frýdlant 11:13, HC Jablonec – HC Frýdlant 7:3. ⋌