Kromě hořkého piva se fanoušci mohou těšit na rozhovory s hráči, soutěže a autogramiádu.

Důležitým úkolem hráčů bude načepovat a naservírovat fanouškům polotmavý ležák Radegast Temně Hořký. Ten je charakteristický výraznou hořkostí, která je typická pro všechna piva Radegast. Kromě čepované varianty je k dispozici také v lahvích v obchodech.

Představení sezonní várky piva Radegast Temně Hořký proběhne v 15 městech republiky. Dějištěm akcí jsou unikátní hokejové hospody, ve kterých mohou fanoušci sledovat živě extraligové zápasy svých týmů. To platí také pro restauraci Horizont, kam vyrazí liberečtí hráči.

Radegast, oficiální pivo hokejové extraligy, připravil pro fanoušky už několik hokejových aktivit. „Od letošní sezony, kterou jsme oficiálně odstartovali 14. září na Radegast dni v Nošovicích, jsme přinesli do statistik nový parametr Radegast Index, který oceňuje obětavost a bojovnost hráčů. Jsme rádi, že tento ukazatel fanoušci sledují a že je přínosný i pro hokejové odborníky. Oblíbená jsou mezi hokejovými příznivci taky balení piva s hokejovými suvenýry s logy extraligových klubů. Na play off opět připravujeme vloni hodně sledovanou soutěž v hlasitosti fandění," přiblížil některé z aktivit Radegastu v hokejové extralize marketingový manažer značky Karel Kraus.