Celý sobotní program v Tipsport areně byl věnován dětem a jejich rodičům, v předvánoční atmosféře se nejdříve utkaly v minihokeji týmy libereckých a mladoboleslavských mladších žáků, poté již následoval hlavní program, zápas mezi Tygřicemi a mužstvem Martina Dejdara. Od prvních minut panovala bojovná atmosféra, žádný hráč neodevzdal puk zadarmo. Libereckou obranu však trápil mladý Matěj Dejdar, který již v polovině prvního dějství vstřelil hattrick. Ve druhém dějství se Tygřicím povedlo vyrovnat a ve třetím se dokonce ujaly vedení, avšak závěrečnému drtivému tlaku v posledních minutách zápasu podlehly, když se při závaru před brankou domácích povedlo pražskému týmu puk za brankovou čáru protlačit a vyrovnat.

Mezi třetinami soupeři změřili síly v dovednostních soutěžích, brankáři a nejmladší hráči předvedli svou rychlost na bruslích, zkušenější hráči se blýskli šikovností v samostatných nájezdech.

Diváci si užili parádní hokejovou show, děti si samy vyzkoušely střelbu na gólmana, dívky se mohly hlásit u vedoucího týmu Tygřic jako nové posily do kádru.
Nicméně kdo nábor promeškal, může se i nadále k družstvu připojit.

Organizátoři byli velmi potěšeni, že i přes nákupní horečky a předvánoční shon se v aréně sešel velký počet hokejových fandů, kteří pomohli Tygřicím zvládnout důležité momenty zápasu.

Hráči si pro diváky připravili odměnu v podobě 24 gólů, k uvolněné atmosféře přispěli i rozhodčí, jimž smysl pro zábavu a nevšední podívanou nechyběl. ⋌