Galerie: Reportáž na vlastní kůži - italský dezert

S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco. S CUKREM na posyp šetřit nemusíte, ale do krému dávejte jen podle chuti. „Vynikne tak pikantnost ovoce,“ poradila cukrářka Tereza Rálišová. Exkluzivně pro čtenáře prozradila italský recept na Frutti di Bosco.