"To jsem osobně ještě nikdy nezažil. Říkali jsme si se Šmíďákem (stoperem Michalem Šmídem) před zápasem, že musíme hlavně dát pozor na jejich začátek, aby nás nepřekvapili, jak to teď poslední dobou uměli. Naopak jsme my takhle udeřili. Všichni hráči jsme na sebe koukali. Takhle brzo dát gól je fakt super," řekl Krch novinářům.

Dvě minuty po přestávce v Ďolíčku z rohu zvýšil na 2:0 premiérovým ligovým zásahem v sezoně. "Johnny Holenda šel do souboje, míč tam propadl. Už nevím, od koho se to odrazilo ke mně. Já už to musel doklepnout do brány. Sice jsem to trefil asi holení, ale skončilo to tam," popsal situaci Krch.

Liberec v 71. minutě zdramatizoval duel kontaktním gólem Radima Breiteho. "Byla to škoda, myslím, že neměli nějakou šanci. Pak jsme už víc dbali na defenzivu. Byl to velký boj, museli jsme to celý tým odmakat," uvedl odchovanec Sparty.

Na Slavii s jasným cílem

Těšilo ho, že Bohemians přehráli účastníka Evropské ligy a poskočili na sedmé místo nejvyšší soutěže. "Je to důležitá a cenná výhra, protože jsme se ze středu tabulky lehce posunuli nahoru. Je super, že můžeme hrát s takovými týmy vyrovnané zápasy, nebo je i porazit," prohlásil Krch.

"Ohlížíme se dozadu, ale rozhodně chceme i nahoru. Na Slavii (v příštím kole) jedeme neprohrát. To je jednoznačný cíl, ostatně jako pokaždé. Víme, že máme slušný kádr na to, abychom podobné zápasy zvládali," dodal obránce Bohemians.

ČTĚTE TAKÉ: Plzeň v deseti vyhrála na Dukle a jde do čela, Jablonec obral Slavii