Chrastava má postup v kapse, zato Hejnice se snaží soutěž udržet a udělaly významný krok výhrou v utkání se Mšenem. Višňová padla na hřišti druhých Sedmihorek a Frýdlant zdolal těsně Doksy.

Hejnice – Mšeno 3:1 (1:1)

Po devíti minutách hry byl faulován domácí Smola a nařízenou penaltu sám proměnil. Pak ještě Smola 
s D. Neumannem šli sami na bránu, ale Smola nepřesně zakončil. Hrál se vyrovnaný fotbal a hosté po rohu srovnali skóre. Přesto byly Hejnice o něco lepší a 
v 62. mířil Zrubec hlavou těsně nad. V 69. byl vyloučen domácí Šorejs, ale jako by oslabení domácím prospělo. Za čtyři minuty David Neumann po sóle dal druhý gól a další sólové nájezdy Koťátka a Zrubce nebyly využity. V 77. David Neumann nastřelil břevno a za minutu poslal šanci těsně nad. Nakonec účet uzavřel jeho bratr Pavel na 3:1.

Branky: 9. Smola z pen., 73. D. Neumann, 80. P. Neumann – 15. Filip. Rozhodčí: Čurda, ŽK: 3:2. ČK: 69. Šorejs (H). Diváků: 80. Hejnice: Kanta – Sirůček, Matouš (85. Kinský), Doležel, Kobr – Koťátko, P. Neumann, D. Neumann, Šorejs – Smola (90. Zrubec), Kraus (40. Zrubec).

Frýdlant – Doksy 4:3 (3:1)

V utkání rovnocenných partnerů se hrálo téměř půl hodiny bez větších šancí. Ve 27. vyslal Částek českou uličkou přes obranu Lodeho, který běžel sám na bránu hostů. Sice ho doběhl obránce, ale poradil si i s ním a Frýdlant vedl. Ale již za minutu se dostal na vápně ke střele hostující Kukla a ranou po zemi vyrovnal. Frýdlant byl aktivnější a po dlouhém autu Pemla Lode z první vymetl šibenici na 2:1. Závěr půle Frýdlantu vyšel. Šena vybojoval na stoperovi míč a po samostatném úniku podél vybíhajícího gólmana dal třetí branku. Po přestávce si domácí hlídali náskok a soupeře do šancí nepouštěl. V 63. domácí gólman zlikvidoval šanci hostů, navíc roh Štrbáka využil Částek. Náskok Frýdlant ukolébal a po nesoustředěnosti při rohu hosté v dorážce uspěli. Doksy ožily a snažily se dál útočit. Čtyři minuty před koncem se trestný kop sražený zdí dostal k Pickovi, který sám před brankářem nezaváhal.

Branky: 27. a 41. Lode, 44. Šena, 73. Částek – 28. a 74. Kukla, 86. Picek. Rozhodčí: Vrtal, ŽK: 2:4. Diváků: 100. Frýdlant: Höfler – Peml, Lode, Drobný (78. Šorm), Šena – Linhart, Coufal, Částek, Plesar – Štrbák, Stýbal (90. Ponc).

Železný Brod – Chrastava 3:7 (3:2)

Houževnatí domácí se za šest minut dostali do vedení, kdy vyraženou střelu dorazil nepokrytý hráč. Hosté měli šanci Koubou, ale trefil se po rohu hlavou Uzel, a to hned dvakrát. Pak Chrastava zahrála špatně ofsajd a domácí srovnali stav. Pak domácí Kysela proběhl mezi beky a Brod dost překvapivě vedl. Hosté po přestávce tzv. přidali plyn a domácí odpadávali. Kouba z malého vápna vyrovnal a od té doby měli hosté jasnou převahu. Po přihrávce Štajnera zakončil Beneš na 3:4, pak Štajner našel Koubu a bylo 3:5, což byl jubilejní gólový zápis do chrastavské kroniky. Podruhé se mezi střelce zapsal Beneš po kolmici středem a kanonádu uzavřel pěknou trefou Henzl.

Branky: 6. Šimek, 38. Holeček, 43. Kysela – 22. a 31. Uzel, 57. a 72. Kouba, 66. a 73. Beneš, 86. Henzl. Rozhodčí: Kovářová, ŽK: 4:2. Diváků: 110. Chrastava: Zíka – P. Rozmajzl (46. Abrahám), Žemlička, Uzel, Henzl – Wolf (46. Sochor), M. Rozmajzl, Štajner, Kouba – Beneš, Řezka (69. Studnička).

Sedmihorky – Višňová 4:0 (1:0)

Hosté hráli poločas se soupeřem vyrovnaně, i když ten v 8. minutě překopl Vaníčkem z 8 metrů bránu. Poté hostující Štrbák unikl po čáře, jenže místo přihrávky volil střelu mimo. Krátce nato Dobrovodský poslal míč za obranu na Štrbáka, ale jeho lob ze 20 metrů bránu nenašel. Domácí mohli vést po nepovedeném odkopu obrany, naštěstí Špínu vychytal Vykoukal. Višňovský gólman pak vyrazil trestný kop, jenže proti dorážce osamoceného Vaníčka neměl nárok. Po přestávce byli domácí již lepším týmem a Vykoukal musel skvěle zachraňovat proti šanci Červinky. Krátce nato provedli domácí brejk do otevřené obrany, kdy šli dva na jediného obránce. Vykoukal opět výborně vyrazil, ale opakovaná střela Vaníčka byla gólová. Za další čtyři minuty po centru do malého vápna bylo po hlavičce 3:0. Dílo zkázy Višňové završil gól po narážečce na hranici velkého vápna a autorem byl střelec hattricku Vaníček.

Branky: 44., 58. a 79. Vaníček, 62. Pařízek. Rozhodčí: Linhart, ŽK: 2:1. Diváků: 100. Višňová: Vykoukal – Zimák,, T. Mazánek, Holub, Šmidrkal – Koťátko (62. Lachman), Dobrovodský, Koudelka (82. Závůrka), M. Mazánek – Štrbák, Netolický.