Doubí si připsalo všechny body v Mírové, stejně jako Hrádek s Pěnčín – Turnovem. Višňová nebyla lepší než Mšeno, i když na šance ano. Ale remíza je spravedlivá.

Hrádek – Pěnčín-Turnov B 1:0 (0:0)

Vyrovnaný boj měl první velkou šanci v 7. minutě, kdy hosté vystihli malou domů a Kratochvílovu střelu likvidoval na brankové čáře obránce Vinš. Za deset minut domácí opět zachybovali a po špatném ofsajd systému se Havel sám před brankou zřejmě zalekl příležitosti a zklamal. Domácí neměli větší šanci, stejně jako soupeř. Pouze ve 36. musel dostoupit se zlomeným nosem domácí Vinš. Hrádek měl svoji možnost skórovat ve 49., ale gólman Hyka Rumlerovi opakovanou střelu chytil. Pěnčín byl nebezpečný hlavičkou Koubka, na druhé straně neuspěl při výletě z obrany Brožík. V dalším průběhu byl sražen domácí hráč ve vápně, ale penalta se nekonala. V 75. domácí narážečku zakončil Hůla, ale bez gólové radosti. Po střele tvrdě hrajících hostů zpoza vápna to již vypadalo na remízu. Pak ale unikl domácí Zelenka a po jeho centru pálil do gólmana Rumler. Ten mu sice stačil ránu vyrazit, ale jen nad sebe a pak míč doputoval do sítě.

Branka: 89. Rumler. Rozhodčí: Špidlen, ŽK: 6:2, ČK: 93. Korček (PT). Diváků: 100. Hrádek: Vašíček – I. Kovač, Hnízdo, Vinš (36. Bruner), Brožík – Rumler, Hynek, Hůla, Zelenka (83. Holeček) – P. Rob, Skrbek (60. Nývlt). Pěnčín-T: Hyka – Šteffan, Matoušek, J. Škréta, Šulc (78. Poláček) – Randák, Havel (74. Dlouhý), Koubek, Korček – Kratochvíl, Nedošetko.

Mírová – Doubí 0:1 (0:1)

Utkání dvou rozdílných poločasů s příznivým výsledkem pro hosty. První poločas patřil Doubí, které na svoji polovinu domácí pouštěl jen zřídka. Hosté však zahazovali jednu šanci za druhou a po střele Jíchy domácí zachránila tyč. Gólové parametry měly pokusy Jíchy a Abraháma. Ve 20. minutě Jícha ranou protáhl domácího Jíru, který zachraňoval při trestném kopu Abraháma a stejný hráč poslal míč těsně nad. Tlak Doubských pokračoval, ale byl stále bezzubý. Až ve 42. minutě se hosté konečně dočkali, když se po dlouhém autu hlavou přesně trefil Hybner. Také druhý poločas začalo Doubí náporem a ve 47. domácí vykopávali míč z brankové čáry. Jenže to bylo vše. Postupně začali hrát i domácí a v 57. přežilo Doubí jen díky dvěma skvělým zákrokům Mohra. V 68. vychytal domácí Jíra Jíchu v jasné pozici. Mírová se snažila o vyrovnání, několik jejích centrů bylo nebezpečných, ale k dalšímu ohrožení Mohrovy branky nedošlo. Doubí podnikalo brejky do otevřené obrany, jenže také bez úspěchu.

Branka: 42. Hybner. Rozhodčí: Bohatý, ŽK: 2:2. Diváků: 50. Doubí: Mohr – Haunold, Broschinský, Patka, Koťátko – Zradička, Abrahám, Hybner, Rydval (90. Dospěl) – Martínek, Jícha (85. Herkner).

Višňová – Mšeno 1:1 (1:0)

Mšeno se představilo v dobrém světle a většinu zápasu bylo lepší. Mělo platonickou převahu, která končila před vápnem, dál jakoby si hostující hráči nevěděli rady s koncovkou. Do 7. minuty měli hosté výhodu dvou rohových kopů, domácí až pak dali o sobě vědět útokem, jenž zakončil Petr Soukup. Nastřelil tyč a míč se kutálel za zády gólmana po lajně, odkud ho vykopl obránce do bezpečí. Mšeno stále pokračovalo ve své hře a Janouškův trestný kop šel vedle. Na druhé straně servíroval přihrávku Šmidrkal, ale ani jeden ze dvou spoluhráčů míč ve vápně nezasáhl. Ve 34. vyslal Cýrus do úniku Soukupa, který následně zpětnou přihrávkou našel Jakla a Višňová vedla. Hosté sice byli nadále lepší, ale zůstalo jen u centrů, s nimiž si poradili gólman a obrana. Tři minuty po přestávce pálil hostující Svoboda a jeho bombu vyhlavičkoval Melka. V 52. vypíchl Soukup míč obraně Mšena a spolu s Holubem postupovali na jednoho obránce. Jenže před vápnem Soukupovi chyběl krok k zakončení. Mšeno přehrávalo Višňovou v poli zejména díky narážečkám a mělo také více míč na kopačkách. Vyrovnání se tak dočkali hosté v 80., kdy se domácímu obránci nepovedl odkop a míč se dostal ke Kulhánkovi, který se štěstím chybu využil. Pak konečně zabrala Višňová a dvakrát mohl Štrbák změnit skóre. Dvakrát totiž běžel z vlastní půlky na branku, dvakrát však nezakončil pořádně.

Branky: 34. Jakl – 80. Kulhánek. Rozhodčí: Ujka, ŽK: 3:2. Diváků: 250. Višňová: Zajíček – Zimák, Melka, Kepr st., Šmidrkal – Cýrus, Soukup, Holub, Koudelka – M. Mazánek (65. Kepr ml.), Jakl (77. Štrbák).